Τελευταία νέα

Δύο πρωτοποριακά συστήματα από την JohnsonDiversey

Για άλλη μια φορά η JohnsonDiversey κατάφερε να πρωτοτυπήσει, δημιουργώντας το προϊόν J-Flex,μια κινητή μονάδα αραίωσης υπερσυμπυκνωμένου προϊόντος, σε συσκευασία μόλις 1,5L, το οποίο παράγει έως και 2.000L έτοιμου προς […]

Για άλλη μια φορά η JohnsonDiversey κατάφερε να πρωτοτυπήσει, δημιουργώντας το προϊόν J-Flex,<...>μια κινητή μονάδα αραίωσης υπερσυμπυκνωμένου προϊόντος, σε συσκευασία μόλις 1,5L, το οποίο παράγει έως και 2.000L έτοιμου προς χρήση προϊόντος.

Κάθε μονάδα J-Flex προσφέρει ευελιξία στη χρήση, καθώς συνδέεται σε οποιαδήποτε βρύση, δοσολογεί με ακρίβεια και ασφάλεια κατά την χρήση και δεν απαιτείται εξωτερική παρέμβαση για την αραίωση του.

Το σύστημα J-Flex είναι ιδανικό για κάθε κατηγορία επαγγελματιών, όπως σε εστιατόρια, σε αλυσίδες μαζικής εστίασης, σε ξενοδοχεία μικρής δυναμικότητας ή συμπληρωματικά σε συγκροτήματα με απομακρυσμένα κτίρια, σε συνεργεία καθαρισμού, σε πάσης φύσεως καταστήματα, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλο χρήστη που αποζητά ένα εύκολο, προκαθορισμένης αραίωσης και χωρίς ανάγκη συντήρησης προϊόν.

Σύστημα Versa

Από την άλλη, το καινοτομικό σύστημα Versa για στεγνό και υγρό σφουγγάρισμα και απολύμανση της JohnsonDiversey έχει σαν στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου από την μεριά του χρήστη, παράγοντας παράλληλα άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία: Ένα μοναδικό πέλμα δαπέδου με ενσωματωμένο σύστημα δοσολόγησης του διαλύματος καθαρισμού, μια χρωματικά κωδικοποιημένη φιάλη και ένα πανί σφουγγαρίσματος εξειδικευμένο για κάθε εφαρμογή. Το πέλμα σχήματος τραπεζίου και ο περιστροφικός σύνδεσμος εξασφαλίζουν καθαρισμό τις εσοχές των γωνιών και σε μικρές επιφάνειες. Έτσι εξασφαλίζεται αποτελεσματική χρήση χημικών, απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή, μεγάλη εργονομία και ευελιξία καθαρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024