Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διευρύνεται η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων προσφέροντας νέες ευκαιρίες

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Μάρτιος 2000, 00:00

Η Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΣΤΕ<.>, λειτουργεί πιλοτικά από φέτος γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας<...>

για τους απόφοιτους της. Το γραφείο θα τους βοηθήσει να βρουν εργασία αντίστοιχη με την εκπαίδευση και την ειδικότητα τους στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται για το σκοπό αυτό.
Η ΣΤΕ παρέχει ειδικότητες που καλύπτουν τις ανάγκες του τουριστικού τομέα και φιλοδοξεί με τα νέα καινοτόμα προγράμματα που σχεδιάζει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της τουριστικής αγοράς.
Για πρώτη φορά φέτος διευρύνονται τα πλαίσια που ορίζει η ΣΤΕ για την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών – μαθητών της κατά τη θερινή περίοδο 2000, ανάλογα με την ειδικότητα σπουδών τους σε ξενοδοχειακές και λοιπές επιχειρήσεις.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσλάβουν εκπαιδευόμενους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την σχολή μέχρι 15 Απριλίου 2000.
Η πρακτική άσκηση των σπουδαστών – μαθητών της ΣΤΕ αποτελεί συνέχεια της θεωρητικής εκπαίδευση τους, είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της φοίτησης και πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της ΣΤΕ σε αναβαθμισμένες Τουριστικά περιοχές της χώρας και στο εξωτερικό.
Επίσης, η ΣΤΕ πέραν από την συνεργασία της με τις καλύτερες Τουριστικές Σχολές των Ευρωπαϊκών Χωρών κάνοντας σεμινάρια, διαγωνισμούς, συνέδρια, ανταλλαγές και υποτροφίες, σχεδιάζει την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top