Τελευταία νέα

Το Dayrise Holidays στην Αίγυπτο

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise Holidays ταξίδεψε στην Αίγυπτο και επισκέφθηκε την έκθεση MTF, Medditeranean Τravel Fair. Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Καραπερίδη ιδιοκτήτη του γραφείου ‘σκοπός του ταξιδιού ήταν […]

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise<.> Holidays ταξίδεψε στην Αίγυπτο και επισκέφθηκε την<...> έκθεση MTF, Medditeranean Τravel Fair.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Καραπερίδη ιδιοκτήτη του γραφείου ‘σκοπός του ταξιδιού ήταν η εκτίμηση του προορισμού , οι επαφές με τουριστικούς παράγοντες και μελλοντικούς συνεργάτες. Η Αίγυπτος με το μυστήριο που εκπέμπει , το δίχως αμφιβολία υψηλού ενδιαφέροντος προϊόν και τον ανεκτίμητο ιστορικό πλούτο που διαθέτει, βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο των ταξιδιωτικών ονείρων.
Η Αίγυπτος είναι ο επόμενος προορισμός που ο Τουριστικός Οργανισμός της Βόρειας Ελλάδας θα ασχοληθεί συστηματικά μετά την Τυνησία και την Μάλτα.
Η Τυνησία αποτελεί για το Dayrise Holidays ένα από τους σπουδαιότερους προορισμούς. Για την Άνοιξη , και από τις 14 Απριλίου το Dayrise Holidays θα πετάει με ναυλωμένες πτήσεις απευθείας από Θεσσαλονίκη προς Τυνησία κάθε Παρασκευή . Έχουν προγραμματισθεί 5 πτήσεις ενώ υπολογίζεται ότι το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν ακόμη 15 πτήσεις για την Τυνησία την χώρα των Καρχηδονίων και των Λωτοφάγων. Στόχος του γραφείου για το 2000 είναι οι 4000 ταξιδιώτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024