Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου με παράγοντες της Ελλάδας

Συνάντηση επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου με παράγοντες της Ελλάδας

Τέλος Οκτωβρίου 2005 έρχεται στην Αθήνα επιτροπή του Ελληνο-Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου μαζί με συνεργάτεςαπό άλλους τουριστικούς οργανισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και υπευθύνους αεροπορικών εταιριών, για συναντήσεις με κυβερνητικούς […]

Τέλος Οκτωβρίου 2005 έρχεται στην Αθήνα επιτροπή του Ελληνο-Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου μαζί με συνεργάτες<...>από άλλους τουριστικούς οργανισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και υπευθύνους αεροπορικών εταιριών, για συναντήσεις με κυβερνητικούς και τοπικούς παράγοντες (Υπουργούς, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, κ.τ.λ.) με θέμα την ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού της χώρας μας από τις Η.Π.Α..

Ανάμεσα στις προτάσεις και στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και τα παρακάτω:


  • Συμμετοχή της Ελλάδας σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις των Η.Π.Α. και ποιες είναι αυτές οι εκθέσεις που αποφέρουν αποτελέσματα.

  • Τρόπος διεξαγωγής ειδικών σεμιναρίων για τουριστικούς πράκτορες και Tour Operators, ώστε να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν της Ελλάδος.

  • Προτάσεις για βελτίωση της διαφημιστικής καμπάνιας της Ελλάδας στις Η.Π.Α..

  • Τρόποι επιρροής του Τουριστικού λόμπι στις Η.Π.Α..

  • Συντονισμός με τις αεροπορικές εταιρίες.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024