Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυξάνει τις πτήσεις της από Αθήνα η Singapore Airlines

Γιώργος Παπαδόπουλος - 29 Μάρτιος 2000, 00:00

Και τέταρτο δρομολόγιο την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας-Σιγκαπούρης προσθέτει στο πρόγραμμά της 2000 η Singapore Airlines<.> (SIA)<...>

, από τις 2 Απριλίου.
Η πτήση αναχωρεί κάθε Κυριακή στις 14:00 και πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A340.
Σημειώνεται ότι οι άλλες τρεις πτήσεις της εταιρίας εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με την ίδια ώρα αναχώρησης από την Αθήνα (14:00), ενώ η επιστροφή από τη Σιγκαπούρη γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.
'Η αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζεται, λόγω της αναγνώρισης και εκτίμησης από του επιβάτες, του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία, μας οδήγησε στην απόφαση να προσθέσουμε μία ακόμη πτήση την εβδομάδα, ώστε να εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα, όσους προτιμούν τη Singapore Airlines για να πετάξουν σε ένα από τους 60 προορισμούς που περιλαμβάνει το δίκτυό της στη Νοτιοανατολική Ασία και στην Αυστραλία;, δήλωσε ο κ. Π. Δημητρίου, διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας στην Ελλάδα.
Επίσης η εταιρία κάνοντας μία σημαντική προσφορά στους επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά και είναι μέλη του KrisFlyer, τους παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσουν τις δωρεάν πτήσεις με τα μισά από τα μίλια που ορίζει το πρόγραμμα.
Για παράδειγμα, το κάθε μέλος που έχει συγκεντρώσει 15.000 μίλια (αντί 30.000), μπορεί να πάρει ένα δωρεάν εισιτήριο και να ταξιδέψει Αθήνα - Λονδίνο - Αθήνα με τη Virgin Atlantic.
Η προσφορά  ισχύει μέχρι τέλος Απριλίου 2000 και γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της πρώτης επετείου του προγράμματος KrisFlyer.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top