Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βάση της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στη Θεσσαλονίκη

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Μάρτιος 2000, 00:00

Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια της νέας επιχειρησιακής λειτουργίας της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στην Βόρεια Ελλάδα, η οποία<...>

εντάσσεται στο πλαίσιο ίδρυση βάσης που θα φιλοξενεί τα νέα της αεριωθούμενα αεροσκάφη, BOEING 717- 200, χωρητικότητας 105 θέσεων.
Παράλληλα, στην

Ολυμπιακή Αεροπλοΐα<.>

, εντάσσεται και η συντήρηση των αεροσκαφών, που πλέον θα διενεργείται από τους τεχνικούς της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Α.Ε στο ιδιόκτητο υπόστεγο συντήρησης της στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", το οποίο καθίσταται ως δεύτερη έδρα δραστηριοτήτων της.
Έτσι, για πρώτη φορά, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, αποκτά αυτοδυναμία σε αεροπορικά μεταφορικά μέσα, με σκοπό την ανεξάρτητη από την Αθήνα διασύνδεσή της με προορισμούς του εξωτερικού, όπως η Στουτγάρδη, το Μόναχο, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, και η Λάρνακα.
Σημειώνεται ότι, θα διατηρείται η διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Λήμνο,
Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Ιωάννινα, Ρόδος, Χίος, Σάμος, Κέρκυρα, Τίρανα, Κωνσταντινούπολη και Βουκουρέστι, που θα εξυπηρετούνται με αεροσκάφη ATR.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ο.Α κ. Πέτρος Στεφάνου, ανέφερε ότι, 'το επιχειρησιακό πρόγραμμα που υλοποιείται σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης για την Ο.Α και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η Ολυμπιακή Αεροπορία δεσμεύεται στην ποιοτική και ασφαλή αναβάθμιση των μεταφορών της συμπρωτεύουσας ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Βόρειας Ελλάδας'.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top