Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒάση της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στη Θεσσαλονίκη

Βάση της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια της νέας επιχειρησιακής λειτουργίας της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στην Βόρεια Ελλάδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ίδρυση βάσης που θα φιλοξενεί τα νέα της αεριωθούμενα αεροσκάφη, BOEING […]

Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια της νέας επιχειρησιακής λειτουργίας της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας στην Βόρεια Ελλάδα, η οποία<...> εντάσσεται στο πλαίσιο ίδρυση βάσης που θα φιλοξενεί τα νέα της αεριωθούμενα αεροσκάφη, BOEING 717- 200, χωρητικότητας 105 θέσεων.
Παράλληλα, στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα<.>, εντάσσεται και η συντήρηση των αεροσκαφών, που πλέον θα διενεργείται από τους τεχνικούς της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Α.Ε στο ιδιόκτητο υπόστεγο συντήρησης της στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", το οποίο καθίσταται ως δεύτερη έδρα δραστηριοτήτων της.
Έτσι, για πρώτη φορά, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, αποκτά αυτοδυναμία σε αεροπορικά μεταφορικά μέσα, με σκοπό την ανεξάρτητη από την Αθήνα διασύνδεσή της με προορισμούς του εξωτερικού, όπως η Στουτγάρδη, το Μόναχο, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, και η Λάρνακα.
Σημειώνεται ότι, θα διατηρείται η διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Λήμνο,
Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Ιωάννινα, Ρόδος, Χίος, Σάμος, Κέρκυρα, Τίρανα, Κωνσταντινούπολη και Βουκουρέστι, που θα εξυπηρετούνται με αεροσκάφη ATR.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ο.Α κ. Πέτρος Στεφάνου, ανέφερε ότι, 'το επιχειρησιακό πρόγραμμα που υλοποιείται σηματοδοτεί μια νέα εποχή ανάπτυξης για την Ο.Α και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η Ολυμπιακή Αεροπορία δεσμεύεται στην ποιοτική και ασφαλή αναβάθμιση των μεταφορών της συμπρωτεύουσας ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Βόρειας Ελλάδας'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024