Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑρχίζουν οι πτήσεις της ‘Jat’

Αρχίζουν οι πτήσεις της ‘Jat’

Θα πετάξουν και πάλι προς τα Σκόπια τα αεροσκάφη της κρατικής γιουγκοσλαβικής αεροπορικής εταιρίας “Jat”, από τα μέσα Απριλίου, καθώς η διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας των Σκοπίων ενέκρινε την απαραίτητη άδεια […]

Θα πετάξουν και πάλι προς τα Σκόπια<.> τα αεροσκάφη της κρατικής γιουγκοσλαβικής αεροπορικής εταιρίας "Jat<.>", από<...> τα μέσα Απριλίου, καθώς η διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας των Σκοπίων ενέκρινε την απαραίτητη άδεια για την επανάληψη των πτήσεων που είχαν διακοπεί κατά τη διάρκεια της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο. Οι πτήσεις Βελιγράδι-Σκόπια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα.
Οι τρεις αερομεταφορείς της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόφαση της διεύθυνσης πολιτικής αεροπορίας, καθώς σε συνεργασία με την "Jat" οι επιβάτες τους θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα αεροδρόμια της Μόσχας, της Στοκχόλμης, της Μάλτας, της Τυνησίας, της Κύπρου και της Αιγύπτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024