Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σταμάτησε την εκτέλεση δρομολογίων το `Ροδάνθη`

Έκτακτη επιθεώρηση στο πλοίο `Ροδάνθη` ζήτησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 August 2005, 00:00

Την επιθεώρηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου `Ροδάνθη`, ζήτησε προχτές, Τρίτη 2 Αυγούστου 2005, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εμπορικών<...>

Πλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ύστερα από πληροφορίες, πως η πλοιοκτήτρια εταιρία ενημέρωνε το επιβατικό κοινό ότι το πλοίο εκτελεί επισκευές και ίσως να μην εκτελέσει το προγραμματισμένο για χτες δρομολόγιο του από Πειραιά για Πάτμο - Λέρο - Κάλυμνο - Κω - Ρόδο.

Προσωπικό της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας άμεσα επιθεώρησε το παραπάνω πλοίο και διαπίστωσε ότι πράγματι εκτελούνταν εργασίες επισκευής στη δεξιά κύρια μηχανή.

Έτσι, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου `Ροδάνθη` μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, προσκόμισης πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, εκτέλεση δοκιμαστικού πλου με ικανοποιητικά αποτελέσματα και διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης από επιθεωρητή της Ε.Ε.Π. του ΥΕΝ.

Σε κάθε περίπτωση για το ΥΕΝ προέχει η ασφάλεια του επιβατικού κοινού και η τήρηση των προβλεπόμενων από τον νόμο διαδικασιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top