Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈκτακτη επιθεώρηση στο πλοίο `Ροδάνθη` ζήτησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Έκτακτη επιθεώρηση στο πλοίο `Ροδάνθη` ζήτησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Την επιθεώρηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου `Ροδάνθη`, ζήτησε προχτές, Τρίτη 2 Αυγούστου 2005, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά από την Επιθεώρηση ΕμπορικώνΠλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ύστερα από πληροφορίες, πως η πλοιοκτήτρια […]

Την επιθεώρηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου `Ροδάνθη`, ζήτησε προχτές, Τρίτη 2 Αυγούστου 2005, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εμπορικών<...>Πλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ύστερα από πληροφορίες, πως η πλοιοκτήτρια εταιρία ενημέρωνε το επιβατικό κοινό ότι το πλοίο εκτελεί επισκευές και ίσως να μην εκτελέσει το προγραμματισμένο για χτες δρομολόγιο του από Πειραιά για Πάτμο – Λέρο – Κάλυμνο – Κω – Ρόδο.

Προσωπικό της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας άμεσα επιθεώρησε το παραπάνω πλοίο και διαπίστωσε ότι πράγματι εκτελούνταν εργασίες επισκευής στη δεξιά κύρια μηχανή.

Έτσι, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου `Ροδάνθη` μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, προσκόμισης πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, εκτέλεση δοκιμαστικού πλου με ικανοποιητικά αποτελέσματα και διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης από επιθεωρητή της Ε.Ε.Π. του ΥΕΝ.

Σε κάθε περίπτωση για το ΥΕΝ προέχει η ασφάλεια του επιβατικού κοινού και η τήρηση των προβλεπόμενων από τον νόμο διαδικασιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024