Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα μέλη υποδέχθηκε η Star Alliance

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Μάρτιος 2000, 00:00

Με αφορμή τα δύο νέα της μέλη στη συμμαχία, η Star Alliance<.> πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών<...>

συνέντευξη τύπου όπου παραβρέθηκαν οι δύο από τους ιδρυτές της η Lufthansa και η Thai Airways και οι δύο νέοι σύμμαχοι η Singapore Airlines και η Austrian Airlines.
Στη συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιριών αναφέρθηκαν στις εξελίξεις και στις προοπτικές που άνοιξαν και ανοίγονται από τη συμμαχία Star Alliance.
Παράλληλα, η Lufthansa σε απευθείας σύνδεση με το internet έκανε μία επίδειξη της 'ζωντανής' δημοπρασίας εισιτηρίων που πραγματοποιείται τις μέρες αυτές μέσα από τον κόμβο της, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της ημέρας, συμμετείχαν 670 άτομα τη στιγμή της συνέντευξης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Roland Geiger διευθυντής αεροδρομίου της Lufthansa για Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ, Andreas Habel γενικός διευθυντής πωλήσεων της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο, Christian Hensel-Gatos υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Lufthansa, Victor Ziegler γενικός διευθυντής της Austrian Airlines Eλλάδος και Kύπρου και επίτιμος εκπρόσωπος του Aυστριακού Oργανισμού Tουρισμού, Τάκης Δημητρίου διευθυντής πωλήσεων Singapore Airlines, Νίκος Μπόλιας διευθυντής πωλήσεων Thai Airways για Ελλάδα-Τουρκία-Ισραήλ-Κύπρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top