Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιθεώρηση στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε ο Κεφαλογιάννης

Επιθεώρηση στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε ο Κεφαλογιάννης

Επιθεώρηση στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο ΛΣ Γκλεζάκο Θεόδωρο

Επιθεώρηση στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης,<...>συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο ΛΣ Γκλεζάκο Θεόδωρο και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Μπούσιο Αθανάσιο.

Ύστερα, σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό και την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος για τη συνδρομή τους στην εξυπηρέτηση της διακίνησης των δυόμισι εκατομμυρίων επιβατών τους δύο τελευταίους μήνες από το λιμάνι του Πειραιά.

Καταλογίστηκαν και επίσημα τα πρόστιμα των 500.000 ευρώ, στις εταιρίες και τους ναυτικούς πράκτορες των πλοίων που παρουσίασαν το τελευταίο διάστημα καθυστερήσεις ή δεν ενημέρωσαν το επιβατικό τους κοινό.

Τριπλασιάζεται το ύψος των προστίμων που επιβάλλεται για έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης του επιβατικού κοινού από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και για καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των πλοίων.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξυπηρέτησαν άψογα το επιβατικό κοινό. Από τις εταιρίες, οι οποίες αμέλησαν ή ολιγώρησαν περιμένουμε την έμπρακτη συγνώμη τους προς το επιβατικό κοινό κατά την επιστροφή των χιλιάδων επιβατών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Η πειρατεία στον χώρο της ακτοπλοΐας τελείωσε άπαξ δια παντός“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024