Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής `Αμυνας

Ερώτηση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Αύγουστος 2005, 00:00

Ερώτηση σχετικά με τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας κατέθεσαν στη Βουλή χτες, Τρίτη 9 Αυγούστου 2005,<...>

οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ.κ. Β. Έξαρχος και Ε. Νασιώκας προς τον Υπουργό Εθνικής `Αμυνας, κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, στην οποία κάνουν λόγο για αδιαφάνεια στα έργα. 

Πιο συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλούμενοι δημοσίευμα της εφημερίδας `Στο Καρφί`, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υποστηρίζουν ότι χωρίς διαφάνεια και δημοσιότητα, το υπουργείο Εθνικής `Αμυνας κατήρτισε σύμβαση 7.510.000 ευρώ για την ανακατασκευή - ενίσχυση του αεροδρομίου Λάρισας, με δαπάνες του ΝΑΤΟ”.

Από την άλλη, σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι “είναι προφανές ότι οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα έχει νέα κυβέρνηση, η οποία δεν ανέχεται καμία παρανομία και καμία παρατυπία.

“Με βάση τις αρχές της νέας διακυβέρνησης και σε αντίθεση με αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν, η διαχείριση του δημόσιου χρήματος γίνεται με διαφάνεια και νομιμότητα. Οι όποιες προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με ασύστολα ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες οφείλονται, εκτός των άλλων, και στην αντιπολιτευτική ένδεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ.” καταλήγει η ανακοίνωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top