Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα επανέκδωσε χτες το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα επανέκδωσε χτες το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας

Ταξιδιωτική οδηγία για την χώρα μας επανέκδωσε χτες, Τρίτη 9 Αυγούστου 2005, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, με αφορμή τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα, που σημειώθηκαν και έπληξαν τη διεθνή κοινότητα…

Ταξιδιωτική οδηγία για την χώρα μας επανέκδωσε χτες, Τρίτη 9 Αυγούστου 2005, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας,<…>με αφορμή τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα, που σημειώθηκαν και έπληξαν τη διεθνή κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδηγία προς τους Βρετανούς υπηκόους, όσον αφορά στα ταξίδια τους στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας επισημαίνει τα ακόλουθα:

  • Στην Ελλάδα πρέπει να προσέχετε για την ατομική σας ασφάλεια, όσο και στη Βρετανία.
  • Η Ελλάδα μοιράζεται με την υπόλοιπη Ευρώπη την απειλή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος. Οι στόχοι ενός τέτοιου χτυπήματος δεν είναι συγκεκριμένοι και μπορεί να είναι και εναντίον πολιτών, όπως συνέβη άλλωστε και στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ισπανίας τον Μάρτιο του 2004.
  • Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και έχει σημειώσει αξιοθαύμαστη επιτυχία κατά των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων, αλλά η απειλή παραμένει.
  • Κατά την παραμονή σας στην Ελλάδα θα πρέπει να προσέχετε ιδιαιτέρως τη συμπεριφορά σας, καθώς η χώρα επιβάλλει βαριά πρόστιμα, ακόμη και ποινή φυλάκισης, σε περιπτώσεις μη κόσμιας συμπεριφοράς.
  • Αλλά οι περισσότερες επισκέψεις στην Ελλάδα είναι χωρίς προβλήματα.
  • Σας συνιστούμε να φροντίσετε για την ιατρική σας ασφάλιση, πριν αναχωρήσετε για το ταξίδι σας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024