Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης Ιαπώνων chef

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Μάιος 1999, 00:00

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ειδικό σεμινάριο<.>

εκπαίδευσης Ιαπώνων chef σε θέματα ελληνικής κουζίνας που διοργάνωσε ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΤΕ, στην Ελλάδα. Οι προσπάθειες του ΕΟΤ και της ΣΤΕ εντάχθηκαν στις εκδηλώσεις του Σχεδίου ΕΡΜΗΣ, για την προώθηση των Ελληνο-Ιαπωνικών Εμπορικών Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των 100 χρόνων Ελληνο-Ιαπωνικής φιλίας.
Στους Ιάπωνες μαγείρους απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με το πέρας των εργασιών, όπου και παρευρέθηκαν πλήθος εξαιρετικών προσκεκλημένων του τουριστικού και εμπορικού κόσμου, καθώς και Ιάπωνες της πρεσβείας και του Ιαπωνικού επιχειρηματικού κόσμου της Αθήνας.
Οι 10 Ιάπωνες chef που επισκέφθηκαν την χώρα μας παρακολούθησαν δωρεάν, για ένα μήνα, το σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτούς πρόγραμμα κατάρτισης Ιαπώνων μαγείρων στην Ελλάδα και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ξενοδοχειακές και λοιπές επιχειρήσεις, καθώς και να ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των νήσων του Αργοσαρωνικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top