Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνήσυχες οι βρετανικές αρχές για το ενδεχόμενο μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Ανήσυχες οι βρετανικές αρχές για το ενδεχόμενο μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Ανήσυχες εξακολουθούν να παραμένουν οι βρετανικές αρχές για το ενδεχόμενο μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης στη χώρα,καθώς σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, κ. Τσάρλς Κλάρκ, υπογράμμισε ότι “παρόλο […]

Ανήσυχες εξακολουθούν να παραμένουν οι βρετανικές αρχές για το ενδεχόμενο μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης στη χώρα,<...>καθώς σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, κ. Τσάρλς Κλάρκ, υπογράμμισε ότι “παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη επίθεση, είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος και νέων βομβιστικών επιθέσεων”.

Να σημειωθεί ότι μετά τις βομβιστικές επιθέσεις του Ιουλίου στο Λονδίνο, νέα αυστηρότατα αντιτρομοκρατικά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή στη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και απελάσεων Μουσουλμάνων κληρικών, που υποστηρίζουν τέτοιες επιθέσεις αυτοκτονίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024