Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚρίσιμη εβδομάδα για την ΔΑΝΕ

Κρίσιμη εβδομάδα για την ΔΑΝΕ

Κρίσιμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για την Δωδεκανησιακή Aνώνυμη Nαυτιλιακή Eταιρία (ΔΑΝΕ). Η επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί ενδεχομένως πριν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο των εκλογών και […]

Κρίσιμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για την Δωδεκανησιακή Aνώνυμη Nαυτιλιακή Eταιρία<...> (ΔΑΝΕ<.>). Η επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί ενδεχομένως πριν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο των εκλογών και πάντως εντός του Απριλίου. Ο σχετικός φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχει κατατεθεί στη διοίκηση του Χ.Α.Α. Να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση της καταβολής του κεφαλαίου της ΔΑΝΕ, ύψους 15 δισ. δραχμών, πραγματοποιήθηκε στις 10 Mαρτίου από το Δ.Σ. της εταιρίας, ενώ στις 16 του μήνα υπεβλήθη ο φάκελος για πιστοποίηση στο υπουργείο Aνάπτυξης.
Το ΥΕΝ περιμένει από την διοίκηση της ΔΑΝΕ να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο πλοίων που πρόκειται να αποκτήσει και τα οποία θα δρομολογήσει στη γραμμή των Δωδεκανήσων. Η προθεσμία που είχε δώσει το ΥΕΝ μετά από την χορήγηση της άδειας σκοπιμότητας τον περασμένο Οκτώβριο, έχει ήδη λήξει. Εν τω μεταξύ στη γραμμή των Δωδεκανήσων δραστηριοποιείται και η εταιρία GA Ferries που συνεργάζεται με την Minoan Flying Dolfins, γεγονός που αυξάνει τον ανταγωνισμό στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024