Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αντιδρά η Minoan στις καταγγελίες της HATTA

Γιώργος Παπαδόπουλος - 03 Απρίλιος 2000, 00:00

Την αντίδρασή της στην ανακοίνωση της ΗΑΤΤΑ<.> όπου εκδηλώνεται η ανησυχία του Δ.Σ. του Συνδέσμου, για<...> την μονοπωλιακή κατάσταση στο χώρο της ακτοπλοΐας, εκφράζει με επιστολή-απάντηση η Minoan<.>

Flying Dolphins στην οποία αναφέρει ότι: "Από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης συμπεραίνουμε ότι βασίζεται σε άγνοια του θέματος, διαφορετικά πρέπει να τη θεωρήσουμε κακόβουλη, αφού όλα όσα αναφέρονται σε αυτή είναι ψευδή".
Συγκεκριμένα:
"Μείωση των καταβαλλόμενων στα ταξιδιωτικά γραφεία προμηθειών όχι μόνο δεν έγινε, αλλά αντίθετα έγινε αύξηση των προμηθειών. Οι ισχύουσες μέχρι πέρυσι εμπορικές εκπτώσεις όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αντίθετα αυξήθηκαν. Οι ειδικές τιμές για τα γκρουπ, όχι μόνο δεν καταργήθηκαν, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν οι χορηγούμενες εκπτώσεις στον οργανωμένο τουρισμό.
Οι τιμές όχι μόνο δεν αυξήθηκαν κατά 20%, αλλά αντίθετα ισχύουν εκπτώσεις ύψους 20%".

Στη συνέχεια τονίζοντας ότι κάθε αναφορά σχετική με το τουριστικό προϊόν πρέπει να είναι προσεκτική, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από ασχολούμενους με αυτό τον τομέα φορείς η επιστολή καταλήγει:
"Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση η οποία πιστεύουμε θα βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση των μελών σας, όσο και των πηγών από τις οποίες αντλήσατε τις πληροφορίες σας".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top