Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρόσκληση σε Έλληνες τουρίστες κάνουν τα νησιά του Β. Αιγαίου

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Μάιος 1999, 00:00

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και ανάπτυξης σχέσεων με δημοσιογράφους από τα Μ.Μ.Ε. όλης της Ελλάδας αναπτύσσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίο<.>

υ με πρωτοβουλία του γενικού της γραμματέα κ. Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου. Οι ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Έτσι, η πρώτη ομάδα 45 δημοσιογράφων από την Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε με επιτυχία τη Λέσβο από 22-25 Μαΐου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας, η επόμενη φιλοξενία θα αφορά δημοσιογράφους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, ενώ στη συνέχεια εκπρόσωποι του τύπου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα φιλοξενηθούν στη Σάμο.
Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά ότι: "Με το πρόγραμμα φιλοξενίας δημοσιογράφων φιλοδοξούμε μέσα από τα περιφερειακά Μ.Μ.Ε., που συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης της περιοχής τους, να κάνουμε γνωστά τα νησιά μας και να προσελκύσουμε σ' αυτά Έλληνες τουρίστες -και μάλιστα από τη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί και τον ευρύτερο φυσικό και οικονομικό χώρο της Περιφέρειας μας- οι οποίοι δεν είχαν έως τώρα ενημερωθεί για τις τουριστικές δυνατότητες του Βορείου Αιγαίου".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top