Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα γέφυρα επιβατών Α στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Απρίλιος 2000, 00:00

Η Lufthansa και η Frankfurt Airport Company FAG έκαναν ένα σημαντικό βήμα στα πλαίσια της συνεχής βελτίωσης των<...> προσφερόμενων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτη<.>ς<...>

. Μετά από έργα διάρκειας δύο ετών, εγκαινιάστηκε πρόσφατα η γέφυρα επιβατών Α στο Terminal 1 που άρχισε το 1994.
Οι επιβάτες που θα αποβιβάζονται στην Φρανκφούρτη, θα μπαίνουν κατευθείαν στο αεροδρόμιο μέσω της γέφυρας χωρίς να χρειάζεται πλέον μεταφορά με το λεωφορείο του αεροδρομίου. Ο κ.

Kar-Friedrich Rauch

, Chairman Airline Board της Lufthansa German Airlines, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την επέκταση της γέφυρας Α γιατί δίνει τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης των επιβατών της Lufthansa εντός του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.
Η Lufthansa επένδυσε 90 εκατ. μάρκα για την κατασκευή της γέφυρας που έχει συνολικό μήκος 540 μέτρα και θα είναι στη διάθεση των επιβατών της Lufthansa και των συμμάχων της στην Star Alliance. Η εταιρία του αεροδρομίου FAG επένδυσε 413 εκατ. μάρκα.
Στην κατασκευή περιλαμβάνονται και δύο αίθουσες αναμονής Senator Lounge και Business Lounge οι οποίες βρίσκονται δίπλα στην πύλη Α25 του επιπέδου 2 και έχουν έκταση 1000τμ η κάθε μία: 210 καθίσματα, ντους, μέσα επικοινωνίας, αίθουσα συνεδριάσεων, bistro κ.α. Έτσι, οι αίθουσες της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ανέρχονται τώρα σε επτά.
Η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων της Lufthansa αποτελεί μέρος της προσπάθειας για συνεχή βελτίωση των επίγειων υπηρεσιών της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top