Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα αεροσκάφη και αύξηση πτήσεων για την Aegean

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Απρίλιος 2000, 00:00

Δύο καινούργια αεροσκάφη τύπου AVRO RJ100 της British Aerospace πρόκειται να παραλάβει μέχρι το τέλος<...> Ιουνίου η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines<.>

. Με την παραλαβή των δύο αεροσκαφών ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του επενδυτικού προγράμματος της Aegean το οποίο τον τελευταίο χρόνο ανήλθε στα 50 δισ. δραχμές.
Στόχος της εταιρίας είναι η επέκταση του δικτύου της στους 12 προορισμούς από τους 10 που καλύπτει μέχρι σήμερα με παράλληλη αύξηση των πτήσεων από 75 σε 80 την ημέρα.
Mε την αγορά των δύο αεροπλάνων ο στόλος της Aegean θα αποτελείται πλέον από 6 καινούργια AVRO RJ100 της British Aerospace και 3 πλήρως αναβαθμισμένα ATR-72 από την Air Greece.
Να σημειώσουμε ότι η Aegean μετά την εξαγορά και απορρόφηση της

Air Greece<.>

και την είσοδο των Mινωϊκών Γραμμών στη μετοxική της σύνθεση προxώρησε σε πλήρη αναβάθμιση των 3 ATR-72 της Air Greece με ανακαίνιση της καμπίνας τους και αντικατάσταση των καθισμάτων τους με δερμάτινα έτσι ώστε να υπάρχει ενιαία εικόνα προς το επιβατικό κοινό. Άλλωστε από τον Απρίλιο τα αεροσκάφη την ενοποιημένης πλέον εταιρίας πετάνε με κοινό κωδικό τον Α3 της Aegean.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία η μέση πληρότητα των αεροσκαφών της Aegean τους πρώτους μήνες του 2000 είναι πάνω από 60%, με πάνω από 120.000 επιβάτες το μήνα, ενώ για το 2000 προβλέπεται να μεταφέρει περίπου 1,6 εκατ. επιβάτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top