Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δώρα για τα 40 χρόνια της Lufthansa

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Μάιος 1999, 00:00

Η Lufthansa<.>

με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων της στην Ελλάδα προσφέρει δώρα έκπληξη σε όσα από τα μέλη του προγράμματος "Miles and More" έχουν γεννηθεί στις 10 Μαΐου του 1959, ημερομηνία της πρώτη πτήσης της Lufthansa στην Αθήνα. Η πρώτη αυτή πτήση πραγματοποιήθηκε με αεροσκάφος τύπου Vickers viscount 814, και διήρκησε 3,5 ώρες με ενδιάμεσους σταθμούς το Ντίσελντορφ, την Φρανκφούρτη, και το Μόναχο.
Η εταιρία προσκαλεί όσα από τα μέλη του προγράμματος "Miles and More" έχουν γεννηθεί στις 10 Μαΐου του 1959, να της στείλουν μια φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας το αργότερο μέχρι της 11 Ιουνίου 1999. Οι επιβάτες αυτοί θα κερδίσουν δώρα έκπληξη, επιπλέον μίλια, και θα λάβουν μέρος στην κλήρωση εισιτηρίων για Ευρώπη. Για το τελευταίο δώρο είναι υποψήφιοι φίλοι και συγγενείς των μελών του "Miles and More", που πάλι πρέπει να έχουν γεννηθεί στις 10 Μαΐου 1959, και να έχουν στείλει την φωτοτυπία της ταυτότητας τους στην εταιρία μέχρι τις 11 Ιουνίου 1999.
Από το 1959 μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πολλά εκατομμύρια επιβάτες, συμβάλλοντας στην αύξηση του τουρισμού της Ελλάδας. Στόχος της Lufthansa είναι η διατήρηση ενός υψηλού τεχνολογικού επιπέδου και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top