Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ολυμπιακή Αεροπορία εδραιώνεται στα Σπάτα με νέες δραστηριότητες

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Απρίλιος 2000, 00:00

Η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> επεκτείνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της στην Παροχή Υπηρεσιών Επίγειας Εξυπηρέτησης (handling) μετά από<...>

την επιλογή της μεταξύ των φορέων που θα παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή Αεροπορία επιλέχθηκε για την Παροχή Επίγειας Εξυπηρέτησης Πίστας, Cargo και Καυσίμων μπαίνοντας για πρώτη φορά και στην αγορά των καυσίμων αφού μετέχει κατά 65% στην κοινοπραξία που επελέγη για τον ανεφοδιασμό καυσίμων των αεροσκαφών. Σε ότι αφορά το Cargo, η ΟΑ διεκδίκησε και κέρδισε την επιλογή της, με έναν μοντέρνο εμπορευματικό σταθμό, υψηλής αυτοματοποίησης αξίας 6 δισ. δραχμών.
Σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι: «Η επιλογή της ΟΑ και στους τρεις διαγωνισμούς σημαίνει ότι η εταιρία όχι μόνον κατοχυρώνει τη θέση της στο νέο αεροδρόμιο αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και του πλέον σκληρού ανταγωνισμού.»
Η Ολυμπιακή προσφέρει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης σε εταιρίες όπως: Alitalia, Air France, British Airways, Delta, Emirates, Gulf Air και Singapore Airlines.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top