Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε ταχείς ρυθμούς αυξάνονται οι συμμετοχές στο Τουριστικό Πανόραμα 2000

Με ταχείς ρυθμούς αυξάνονται οι συμμετοχές στο Τουριστικό Πανόραμα 2000

Με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ροή των δηλώσεων συμμετοχής επιχειρήσεων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο “Τουριστικό Πανόραμα 2000” που πραγματοποιείται 10-14 Μαΐου 2000, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Μέχρι […]

Με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ροή των δηλώσεων συμμετοχής επιχειρήσεων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο "Τουριστικό Πανόραμα<.> 2000" που πραγματοποιείται<...> 10-14 Μαΐου 2000, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους 180 Οργανισμοί, Φορείς, και Επιχειρήσεις, ενώ ο τελικός αριθμός συμμετοχής εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 250.
Για πρώτη φορά εφέτος μετέχουν στο "Τουριστικό Πανόραμα" και ξένοι εκθέτες. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή με εθνικά περίπτερα η Κύπρος, η Τυνησία, η Μαλαισία και η Λιβύη, ενώ θεωρείται πολύ πιθανή και η παρουσία τουρκικών τουριστικών επιχειρήσεων.
Από ελληνικής πλευράς, όλοι οι κλάδοι του τουρισμού εμφανίζονται με ισχυρή εκπροσώπηση:
Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιριών με μεγάλα περίπτερα, όπως Μinoan Lines, Superfast Ferries, Strintzis Lines, A.N.E.K. A.E, Ολυμπιακή Αεροπορία, Aegean Airlines, Axon Airlines, Cronus, Galaxy Airlines, Goldair κ.α.
Παρών είναι και ο Ε.Ο.Τ., που με περίπτερο 100 τ.μ., θα προβάλει τον θεματικό τουρισμό.
Από τον ξενοδοχειακό τομέα, έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει συμμετοχή η Grecotel, το Θέρμαι Σύλλα, η αλυσίδα Ξενοδοχείων Χανδρής, η Γετοξεκ – Aldemar Hotels, η Σάνη Α.Ε. – Sani Beach Holiday Resort, η Elintour ΑΕ (Hotel Poseidon Resort), τα Louis Hotels, o Astir Palace Βουλιαγμένης, τα ξενοδοχεία ΗΛΕΚΤΡΑ, τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ και πολλές άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Aπό τον κλάδο των τουριστικών γραφείων μετέχουν το Travel Plan, το Amphitrion Group of Companies, η Triaena Tours & Congress, το Nivas Travel, το Hydra Travel, το Dayrise Holidays, το Win Tours κ.α.
Από τον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι συμμετοχές καλύπτουν μικτό εκθεσιακό χώρο άνω των 5.500 τ.μ.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην δυναμική παρουσία της τουριστικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων time-sharing, των τουριστικών εντύπων καθώς και φορέων, όπως ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων, κ.α.
Το "Τουριστικό Πανόραμα" τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, ο οποίος είναι και ο κεντρικός χορηγός. Χορηγοί επίσης είναι η Fiat Auto Hellas και η Royal Holidays.
Υποστηρικτές του "Τουριστικού Πανοράματος" είναι η ΕΛΠΑ, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας, οι Minoan Lines, Minoan Flying Dolphins και Hellas Ferries καθώς και η Aegean Airlines.
Τέλος, όλοι οι μεγάλοι τουριστικοί φορείς, όπως Ξ.Ε.Ε., Π.Ο.Ξ, ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ & ΕΞΑ συνεργάζονται και συμμετέχουν στο "Τουριστικό Πανόραμα".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024