Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με ταχείς ρυθμούς αυξάνονται οι συμμετοχές στο Τουριστικό Πανόραμα 2000

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Απρίλιος 2000, 00:00

Με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ροή των δηλώσεων συμμετοχής επιχειρήσεων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο "Τουριστικό Πανόραμα<.> 2000" που πραγματοποιείται<...>

10-14 Μαΐου 2000, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους 180 Οργανισμοί, Φορείς, και Επιχειρήσεις, ενώ ο τελικός αριθμός συμμετοχής εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 250.
Για πρώτη φορά εφέτος μετέχουν στο "Τουριστικό Πανόραμα" και ξένοι εκθέτες. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή με εθνικά περίπτερα η Κύπρος, η Τυνησία, η Μαλαισία και η Λιβύη, ενώ θεωρείται πολύ πιθανή και η παρουσία τουρκικών τουριστικών επιχειρήσεων.
Από ελληνικής πλευράς, όλοι οι κλάδοι του τουρισμού  εμφανίζονται με ισχυρή εκπροσώπηση:
Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιριών  με μεγάλα περίπτερα, όπως Μinoan Lines, Superfast Ferries, Strintzis Lines, A.N.E.K. A.E, Ολυμπιακή Αεροπορία, Aegean Airlines, Axon Airlines, Cronus, Galaxy Airlines, Goldair κ.α.
Παρών είναι και ο Ε.Ο.Τ., που με περίπτερο 100 τ.μ., θα προβάλει τον θεματικό τουρισμό.
Από τον ξενοδοχειακό τομέα, έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει συμμετοχή  η Grecotel, το Θέρμαι Σύλλα, η αλυσίδα Ξενοδοχείων Χανδρής, η Γετοξεκ - Aldemar Hotels, η Σάνη Α.Ε. - Sani Beach Holiday Resort,  η Elintour ΑΕ (Hotel Poseidon Resort), τα Louis Hotels, o Astir Palace Βουλιαγμένης, τα ξενοδοχεία ΗΛΕΚΤΡΑ, τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ και πολλές άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Aπό τον κλάδο των τουριστικών γραφείων μετέχουν  το Travel Plan, το Amphitrion Group of Companies, η Triaena Tours & Congress, το Nivas Travel, το Hydra Travel, το Dayrise Holidays, το Win Tours κ.α.
Από τον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι συμμετοχές καλύπτουν μικτό εκθεσιακό χώρο άνω των 5.500 τ.μ.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην δυναμική παρουσία της τουριστικής εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων time-sharing, των τουριστικών εντύπων καθώς και φορέων, όπως ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων, κ.α.
Το "Τουριστικό Πανόραμα" τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, ο οποίος είναι και ο κεντρικός χορηγός. Χορηγοί  επίσης είναι η Fiat Auto Hellas και η  Royal Holidays.
Υποστηρικτές του "Τουριστικού Πανοράματος" είναι η ΕΛΠΑ, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας, οι Minoan Lines, Minoan Flying Dolphins και Hellas Ferries καθώς και η Aegean Airlines.
Τέλος, όλοι οι μεγάλοι τουριστικοί φορείς, όπως Ξ.Ε.Ε., Π.Ο.Ξ, ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ & ΕΞΑ συνεργάζονται και συμμετέχουν στο "Τουριστικό Πανόραμα".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top