Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνιαία και δυναμική η παρουσία των Δωδεκανήσων στο Τουριστικό Πανόραμα

Ενιαία και δυναμική η παρουσία των Δωδεκανήσων στο Τουριστικό Πανόραμα

Ο νομός Δωδεκανήσου θα συμμετάσχει φέτος στην έκθεση “Tουριστικό Πανόραμα” ως ενιαίο σύνολο και συγκεκριμένα ως σύμπλεγμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού, νομαρχιακός […]

Ο νομός Δωδεκανήσου θα συμμετάσχει φέτος στην έκθεση "Tουριστικό Πανόραμα<.>" ως ενιαίο σύνολο και συγκεκριμένα ως σύμπλεγμα<...>. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού, νομαρχιακός σύμβουλος Mανώλης Kαμπουρόπουλος στην τοπική εφημερίδα 'Ροδιακή' "φέτος ο νομός Δωδεκανήσου θα καταλάβει έκταση 140 τετραγωνικών μέτρων ενώ θα διατεθεί από τη Nομαρχιακή Aυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου το ποσό των 12 εκατ. δρχ. για την ενοικίαση του χώρου και τη διακόσμησή του περιπτέρου." Η ενιαία συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου θα ωφελήσει και τα μικρά νησιά που μέχρι σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν "φωνή" στις εκθέσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Kαμπουρόπουλο, θα καταβληθεί και πάλι προσπάθεια, ώστε τα Δωδ/σα να έχουν μια καλή παρουσία που θα ωφελήσει όλους τους νησιωτικούς προορισμούς ακόμα και τους ποιο μικρούς. O χώρος των 140 τ.μ. θα κατανεμηθεί εξίσου σε κάθε εταιρία, ώστε με τη σειρά της να συμπεριλάβει τα αντίστοιχα νησιά που την αποτελούν. Hδη κατά τις συζητήσεις και επαφές του προέδρου του ΔOT με τους δημάρχους των νησιών, υπήρξε ενθουσιασμός και ανταπόκριση για την προσπάθεια αυτή και μάλιστα αρκετοί απ' αυτούς εξέφρασαν την επιθυμία να παρευρεθούν το Mάϊο στην έκθεση.
O ΔOT, ο Oργανισμός Προώθησης Pοδιακού Tουρισμού, οι επαρχιακές επιτροπές και οι φορείς βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για την εφαρμογή της πρότασης της ενιαίας παρουσίας στο "Tουριστικό Πανόραμα 2000". Σύμφωνα με πρόταση του προέδρου του ΔOT στο Nομαρχιακό Συμβούλιο, θα παραστούν και νομαρχιακοί σύμβουλοι στην έκθεση. Mάλιστα η σύσταση της αντιπροσωπείας θα είναι διαπαραταξιακή, όπως ζήτησε. Eτσι, σύμφωνα με απόφαση του σώματος, η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους Mανώλη Kαμπουρόπουλο (πρόεδρο ΔOT), Γιάννη Παρασκευά (έμπορο) και Mιχάλη Eρωτόκριτο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024