Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξος για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.

Αισιόδοξος για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.

Αισιόδοξος για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης, που παρουσιάζεται αυξημένη, σε σχέση με πέρσι, εμφανίστηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών – Σ.Ε.Β., κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών…

Αισιόδοξος για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης, που παρουσιάζεται αυξημένη, σε σχέση με πέρσι, εμφανίστηκε<...>και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών – Σ.Ε.Β., κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κυριακόπουλος ανέφερε “ότι υπάρχουν αρκετά αισιόδοξα μηνύματα από τον τουρισμό, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει και στη διατήρηση του ρυθμού ανάπτυξης στα επίπεδα του 3,5% το 2005″. Από την άλλη όμως, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μεγάλη άνοδο των διεθνών τιμών των καυσίμων που, όπως είπε, “επηρεάζει όλους μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024