Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Σημαντική αποζημίωση από εταιρία παροχής τουριστικών υπηρεσιών κέρδισε το ΚΕ.Π.ΚΑ.

Δώρα Σγάρτσου - 02 Σεπτέμβριος 2005, 00:00

Σημαντική αποζημίωση, ύψους 15.000 ευρώ εξασφάλισε χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών - ΚΕ.Π.ΚΑ.<...>

σε δέκα άτομα, που είχαν εξαπατηθεί από εταιρία παροχής τουριστικών υπηρεσιών, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελίες, που είχαν γίνει στο Κέντρο από τους ίδιους πελάτες.

Ειδικότερα, η εταιρία είχε προσφέρει στα συγκεκριμένα άτομα παραπλανητικά συμβόλαια, ύψους 1.600 ευρώ, τα οποία αφορούσαν στην εξασφάλιση διαμονής σε 8 προορισμούς της επιλογής τους, σε διάστημα δύο ετών.

Τα συμβόλαια περιλάμβαναν καταχρηστικούς όρους. `Αλλες ήταν οι τηλεφωνικές και προφορικές υποσχέσεις και άλλα έλεγε το συμβόλαιο. Σε πολλές περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι δεν έβρισκαν αυτά, που τους είχαν υποσχεθεί και ταλαιπωρούνταν” ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΕ.Π.ΚΑ., κ. Ευαγγελία Κεκελέκη, προσθέτοντας ότι “η εταιρία εξέδιδε υποχρεωτική πιστωτική κάρτα στους πελάτες, χρεώνοντάς τους απευθείας με το ποσό του συμβολαίου”.

Να υπενθυμιστεί ότι τον Μάρτιο του 2004 είχαν κατατεθεί στο Κέντρο δύο καταγγελίες, οι οποίες και δικαιώθηκαν με φιλικό διακανονισμό, ενώ τον Ιανουάριο του 2005 έγιναν άλλες οχτώ καταγγελίες, η διευθέτηση των οποίων έγινε χτες, εξωδικαστικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top