Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επίσκεψη Αβραμόπουλου στη Κω

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στους φορείς της Κω για τις συναντήσεις του Αβραμόπουλου στο νησί

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Σεπτέμβριος 2005, 00:00

Δυσαρεστημένος δήλωσε χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, ο Δήμαρχος της Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, καθώς ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που βρέθηκε χτες στο νησί του Ιπποκράτη, λόγω του ελάχιστου χρόνου που είχε στην διάθεση του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη τουριστικών φορέων του νησιού, αλλά συναντήθηκε μόνο με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, προκειμένου να...

Δυσαρεστημένος δήλωσε χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, ο Δήμαρχος της Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, καθώς ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>

κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που βρέθηκε χτες στο νησί του Ιπποκράτη, λόγω του ελάχιστου χρόνου που είχε στην διάθεση του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη τουριστικών φορέων του νησιού, αλλά συναντήθηκε μόνο με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και γενικά τον τουρισμό της Κω.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κ. Νίκος Πουλιού, διευκρίνισε προχτές, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Δημοκρατική` ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι “ενδεχομένως ο όλος προγραμματισμός παρερμηνεύθηκε από τον κ. Μιλτιάδη Φάκκο”. “Ο κ. Φάκκος” συμπλήρωσε ο πρόεδρος “προφανώς πιέζεται από συμβούλους της παράταξής του ή επιδιώκει να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση”.

Ακόμη, ο κ. Πουλιού εξήγησε χτες ότι “η σημερινή επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως, που του απηύθυνε προσφάτως η Ε.Ξ.Κ., όταν είχε επισκεφθεί την Κω για ολιγοήμερες διακοπές”. “Λόγω του φορτωμένου προγράμματός του” πρόσθεσε ο κ. Πούλιου “ο Υπουργός εξεδήλωσε την επιθυμία σε αυτήν την φάση να ασχοληθεί μόνο με τα προβλήματα των ξενοδόχων, υποσχόμενος να πραγματοποιήσει σύντομα μια νέα επίσκεψη για να συναντηθεί με όλους τους άλλους φορείς της Κω”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη χτεσινή σύσκεψη είχε προσκληθεί να συμμετάσχει και ο δήμαρχος Κω, κ. Μιλτιάδης Φάκκος, με την ιδιότητά του ως προέδρου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού του νησιού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top