Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνεβλήθη η έγκριση της αεροπορικής συμφωνίας Ε.Ε. – Αζερμπαϊτζάν από την Ευρωβουλή

Ανεβλήθη η έγκριση της αεροπορικής συμφωνίας Ε.Ε. – Αζερμπαϊτζάν από την Ευρωβουλή

Την αναβολή έγκρισης της αεροπορικής συμφωνίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αζερμπαϊτζάν, αποφάσισε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005, η Ευρωβουλή, κατόπιν παρεμβάσεως επί του θέματος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου τη συνδρομή είχε ζητήσει ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, κ. Ιωάννης Κασουλίδης. Έτσι, η Ευρωβουλή με τη στάση της αποδοκιμάζει τη πρόσφατη πτήση αεροσκάφους, που πραγματοποιήθηκε από το Αζερμπαϊτζάν προς το παράνομο αεροδρόμιο…

Την αναβολή έγκρισης της αεροπορικής συμφωνίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αζερμπαϊτζάν, αποφάσισε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005,<...>η Ευρωβουλή, κατόπιν παρεμβάσεως επί του θέματος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου τη συνδρομή είχε ζητήσει ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, κ. Ιωάννης Κασουλίδης. Έτσι, η Ευρωβουλή με τη στάση της αποδοκιμάζει τη πρόσφατη πτήση αεροσκάφους, που πραγματοποιήθηκε από το Αζερμπαϊτζάν προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα κατεχόμενα.

Να σημειωθεί ότι στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ερχόμενη βδομάδα στο Στρασβούργο ήταν εγγεγραμμένο το συγκεκριμένο θέμα έγκρισης από το Κοινοβούλιο, ενώ παρόμοιες συμφωνίες που αφορούν στη Γεωργία και το Λίβανο προορίζονται επίσης για έγκριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024