Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αναπτυξιακός Νόμος

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 9 επενδυτικών σχεδίων στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Σεπτέμβριος 2005, 00:00

Την χρηματοδότηση εννέα επενδυτικών σχεδίων, στον τομέα της μεταποίησης, από τον Αναπτυξιακό Νόμο ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίαση της η Περιφερειακή Γνωμοδοτική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το συνολικό κόστος αυτών των επενδύσεων είναι 11.227.095 ευρώ και η εγκριθείσα επιχορήγηση είναι 4.524.790 ευρώ...

Την χρηματοδότηση εννέα επενδυτικών σχεδίων, στον τομέα της μεταποίησης, από τον Αναπτυξιακό Νόμο ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίαση της<...>

η Περιφερειακή Γνωμοδοτική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το συνολικό κόστος αυτών των επενδύσεων είναι 11.227.095 ευρώ και η εγκριθείσα επιχορήγηση είναι 4.524.790 ευρώ.

Να υπενθυμιστεί ότι συνολικά μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου έχουν εγκριθεί 24 (20 αφορούν στη μεταποίηση και 4 στον τουρισμό) επενδυτικά σχέδια συνολικού κόστους 43,19 εκατ. ευρώ και επιχορήγησης 17,41 εκατ. ευρώ.

“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήδη έχει προχωρήσει με πολύ γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, γι` αυτό άλλωστε είναι και πρώτη σε αριθμό επενδυτικών σχεδίων στη χώρα. Το ενδιαφέρον των ιδιωτών επενδυτών είναι πολύ σημαντικό σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και ήδη μέσα σε πέντε μήνες από την έναρξη ουσιαστικής εφαρμογής (ενεργοποίηση) του νόμου έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια 64 φάκελοι επενδυτικών σχεδίων μικρομεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης, τουρισμού και υπηρεσιών, με ύψος επένδυσης 118 εκατ. ευρώ και αιτούμενης επιχορήγησης 48 εκατ. ευρώ”, δήλωσε σχετικά ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Τσιότρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top