Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρωτοφανές περιστατικό παράνομων τουριστικών πράξεων στα Χανιά Κρήτης

Πρωτοφανές περιστατικό παράνομων τουριστικών πράξεων στα Χανιά Κρήτης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομάδα η Τουριστική Αστυνομία Χανίων Κρήτης, όταν έπεσαν στα χέρια τηςδύο άτομα, τα οποία προσέγγιζαν τουρίστες, κυρίως Σκανδιναβούς, σε δρόμους και πλατείες […]

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομάδα η Τουριστική Αστυνομία Χανίων Κρήτης, όταν έπεσαν στα χέρια της<...>δύο άτομα, τα οποία προσέγγιζαν τουρίστες, κυρίως Σκανδιναβούς, σε δρόμους και πλατείες και αφού διαπίστωναν ότι είχαν σκοπό να επισκεφθούν και πάλι την Ελλάδα του χρόνου το καλοκαίρι, τους εξασφάλιζαν εκείνη τη στιγμή κατάλυμα στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Μεσόγειος`.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο διοικητής του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, πρόκειται για έναν Σουηδό και έναν Βρετανό, οι οποίοι συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τουριστικών πράξεων, κυρίως άγρας πελατών και οι οποίοι είναι μέλη μίας ομάδας 54 ατόμων που δραστηριοποιείται παράνομα στον τομέα του τουρισμού.

“Καθένας από αυτούς είχε άψογη οργάνωση και κυριολεκτικά λειτουργούσε ως γραφείο τουρισμού στο δρόμο, θίγοντας τα γραφεία εκείνα που λειτουργούν νόμιμα”, κατέληξε ο κ. Ανδρεαδάκης, ο οποίος τόνισε ότι “θα συνεχίσουμε να αποθαρρύνουμε και να κυνηγούμε όλους εκείνους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το τουριστικό μας προϊόν με κάθε τρόπο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024