Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρωτοφανές περιστατικό παράνομων τουριστικών πράξεων στα Χανιά Κρήτης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Σεπτέμβριος 2005, 00:00

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομάδα η Τουριστική Αστυνομία Χανίων Κρήτης, όταν έπεσαν στα χέρια της<...>

δύο άτομα, τα οποία προσέγγιζαν τουρίστες, κυρίως Σκανδιναβούς, σε δρόμους και πλατείες και αφού διαπίστωναν ότι είχαν σκοπό να επισκεφθούν και πάλι την Ελλάδα του χρόνου το καλοκαίρι, τους εξασφάλιζαν εκείνη τη στιγμή κατάλυμα στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Μεσόγειος`.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο διοικητής του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, πρόκειται για έναν Σουηδό και έναν Βρετανό, οι οποίοι συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τουριστικών πράξεων, κυρίως άγρας πελατών και οι οποίοι είναι μέλη μίας ομάδας 54 ατόμων που δραστηριοποιείται παράνομα στον τομέα του τουρισμού.

“Καθένας από αυτούς είχε άψογη οργάνωση και κυριολεκτικά λειτουργούσε ως γραφείο τουρισμού στο δρόμο, θίγοντας τα γραφεία εκείνα που λειτουργούν νόμιμα”, κατέληξε ο κ. Ανδρεαδάκης, ο οποίος τόνισε ότι “θα συνεχίσουμε να αποθαρρύνουμε και να κυνηγούμε όλους εκείνους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το τουριστικό μας προϊόν με κάθε τρόπο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top