Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΕΟΤ Γερμανίας

Στη νέα έκδοση του περιοδικού Griechenland - Ελλάς προχωρά ο ΕΟΤ

Θοδωρής Κουμέλης - 12 September 2005, 00:00

Στη νέα έκδοση του περιοδικού `Griechenland - Ελλάς` προχωρά ο ΕΟΤ Γερμανίας. Κεντρικό περιεχόμενο της έκδοσης αποτελεί<...>

ο κατάλογος με τους Τουριστικούς Οργανισμούς, ο οποίος δίνει μια συνοπτική εικόνα, στην οποία μπορεί κανείς να επιλέξει τον Τουριστικό Οργανισμό και τους προορισμούς των διακοπών του.

Η αρθρογραφία του περιοδικού περιγράφει τις διάφορες περιφέρειες της Ελλάδας με κείμενα, φωτογραφικό υλικό και σημαντικές πληροφορίες για τη χώρα και τους ανθρώπους της, οι οποίες συνοδεύονται με επίκαιρες τουριστικές πληροφορίες. Το έντυπο θα εκδοθεί σε 70.000 αντίτυπα, με περιεχόμενο 92 σελίδων. Η διανομή του στο τουριστικό κοινό γίνεται δωρεάν κατά τη διάρκεια των τουριστικών εκθέσεων, από τα Γραφεία του ΕΟΤ και μέσω ταχυδρομείου διαβιβάζεται στα τουριστικά γραφεία και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Να υπενθυμιστεί ότι η Ελλάδα επιλέχθηκε ως τιμώμενη χώρα στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ 2006 του Βερολίνου, όπου θα παρουσιασθεί η πόλη της Πάτρας, ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και η Αθήνα ως διοργανώτρια της Eurovision Contest 2006.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top