Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία Star Cruises ο ΟΛΗ

Πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία Star Cruises ο ΟΛΗ

Ζήτημα χρόνου φαίνεται να είναι πλέον η σύναψη συμφωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου – ΟΛΗ με την εταιρία κρουαζιέρων `Star Cruises` της Μαλαισίας,καθώς η τελευταία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να […]

Ζήτημα χρόνου φαίνεται να είναι πλέον η σύναψη συμφωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου – ΟΛΗ με την εταιρία κρουαζιέρων `Star Cruises` της Μαλαισίας,<...>καθώς η τελευταία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει κρουαζιέρες και στο Ηράκλειο, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λιμένα Ηρακλείου και αφού ξεναγήθηκαν σε αυτό, το χαρακτήρισαν ως ονειρεμένο για κάθε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κρουαζιέρας, αφήνοντας έτσι ελάχιστα περιθώρια στο σενάριο να μην το συμπεριλάβουν στους σταθμούς των κρουαζιέρων, που διοργανώνουν.

Χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Ku Yuem Mu, που μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του είχαν προηγουμένως δει κάθε γωνιά του λιμανιού, ανέφερε ότι “όταν ένα πλοίο μας θα βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου θα κοιμάμαι ήσυχος”.

Τέλος, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, την μεγάλη ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή και την πιθανότατη σύναψη συμφωνίας εξέφρασαν τόσο ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, κ. Γ. Βιδάκης, όσο και ο προϊστάμενος των λιμενικών υπηρεσιών του ΟΛΗ κ. Σταύρος Λυριτζάκης, που ξενάγησαν τους Μαλαισίνιους επισκέπτες στους χώρους του λιμένα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024