Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα μέλη στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance

Νέα μέλη στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι διευθυντές και άλλα ανώτατα στελέχη των εταιριών που συμμετέχουν στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance συναντήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για να κάνουν και επίσημα […]

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι διευθυντές και άλλα ανώτατα στελέχη των εταιριών που συμμετέχουν στην αεροπορική συμμαχία<.> Star Alliance συναντήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για να κάνουν και επίσημα δεκτά τα νέα μέλη της συμμαχίας Ansett Australia και Air New Zealand. Με τη συμμετοχή των δύο αυτών εταιριών αυξήθηκε ο αριθμός των μελών της συμμαχίας σε οκτώ, ενώ από τον Οκτώβριο αναμένεται να προστεθεί στη συμμαχία και η All Nipon Airways (ANA). Τα άλλα έξη μέλη της συμμαχίας είναι οι: Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines System (SAS), Thai Airways International, United Airlines και Varig Brazilian Airlines.
Από την ίδρυση της συμμαχίας στις 25 Μαΐου 1997 τα μέλη της έχουν εξυπηρετήσει 400 εκατ. επιβάτες, σε πάνω από 720 προορισμούς, σε 110 χώρες του κόσμου.
Στη διάρκεια της φετινής επετείου της συμμαχίας, οι διευθυντές των εταιριών-μελών σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν ότι έχει γίνει πλήρης προετοιμασία για την αλλαγή της χιλιετηρίδας σε όλες τις εταιρίες της συμμαχίας. Επίσης, σχετικά με τον ιο του 2000 (Υ2Κ) δήλωσαν ότι όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί πριν από τη αλλαγή της χιλιετηρίδας, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι έλεγχοι και στους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις πτήσεις εκείνη τη ημέρα, όπως τα συστήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, τα αεροδρόμια και άλλα. Επισήμαναν δε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία πτήση αν δεν είναι απόλυτα βέβαιοι ότι δεν θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες.
Παράλληλα, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ ανάπτυξης και περιβάλλοντος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024