Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Οι βουλευτές Ηρακλείου υποστηρίζουν τη μεταφορά του αεροδρομίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Σεπτέμβριος 2005, 00:00

Την υποστήριξη όλων των βουλευτών του νομού Ηρακλείου έχει το αίτημα του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού για απομάκρυνση του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” από<...>

τα διοικητικά όρια του δήμου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Βαγγέλη Σισαμάκη, μετά από συνάντηση που είχε με τους βουλευτές.

“Οι βουλευτές είναι αλληλέγγυοι στο αίτημά μας, ενώ μας δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες για να βοηθήσουν, στις επαφές που θα έχουμε στην Αθήνα με τους αρμόδιους υπουργούς”, είπε ο δήμαρχος.

Την περασμένη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αλικαρνασσού αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δέσμευσή τους ότι σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα επιτευχθεί η μεταφορά του αεροδρομίου. Για το σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συσταθεί τριμελής διαπαραταξιακή επιτροπή.

Με την ίδια απόφαση, ο δήμος δίνει διορία στην πολιτεία να απαντήσει στο αίτημά του μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, διαφορετικά οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού θα προβούν σε νέες κινητοποιήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top