Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜειωμένες οι πτήσεις εσωτερικού και αυξημένες του εξωτερικού στο αεροδρόμιο Κέρκυρας

Μειωμένες οι πτήσεις εσωτερικού και αυξημένες του εξωτερικού στο αεροδρόμιο Κέρκυρας

Αρκετά μειωμένες εμφανίστηκαν οι πτήσεις εσωτερικού στο αεροδρόμιο `Ιωάννης Καποδίστριας` της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του πρώτου 15νθήμερουτου τρέχοντος μηνός. Από την άλλη όμως, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, […]

Αρκετά μειωμένες εμφανίστηκαν οι πτήσεις εσωτερικού στο αεροδρόμιο `Ιωάννης Καποδίστριας` της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του πρώτου 15νθήμερου<...>του τρέχοντος μηνός. Από την άλλη όμως, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, που δημοσιοποίησε η διοίκηση του αεροδρομίου, ο αριθμός των πτήσεων εξωτερικού παρουσιάστηκε αυξημένος, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, σημείωσε κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου αύξηση, της τάξης του 1,2% στις αφίξεις εξωτερικού και μείωση, της τάξης του 10,9% στις πτήσεις εσωτερικού.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι συνολικά από την πρώτη Απριλίου και έως τις 15 Σεπτεμβρίου η κίνηση στις πτήσεις εξωτερικού αυξήθηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά κατά 2%, ενώ οι πτήσεις εσωτερικού παρουσιάζουν μείώση της τάξης του 4,1%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024