Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί‘Ανεβασμένη’ η τουριστική κίνηση στις Β. Σποράδες

‘Ανεβασμένη’ η τουριστική κίνηση στις Β. Σποράδες

Σε υψηλά επίπεδα προβλέπεται ότι θα κινηθεί φέτος τουριστική κίνηση στις Β. Σποράδες -Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο- σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τουριστικών φορέων. Την τουριστική […]

Σε υψηλά επίπεδα προβλέπεται ότι θα κινηθεί φέτος τουριστική κίνηση στις Β. Σποράδες<.> -Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο- σύμφωνα<...> με τις εκτιμήσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τουριστικών φορέων.
Την τουριστική κίνηση στα τρία νησιά θα τονώσουν φέτος επισκέπτες από την Αγγλία, την Ιταλία και τη Σκανδιναβία. Ήδη έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 60 πτήσεις τσάρτερ που θα έχουν προορισμό το αεροδρόμιο της Σκιάθου, αριθμός αισθητά μεγαλύτερος συγκριτικά με πέρυσι, δημιουργώντας ικανοποίηση.
Για την περίοδο του Πάσχα οι τουριστικές επιχειρήσεις των νησιών, κάνοντας άνοιγμα στον εσωτερικό τουρισμό, τον οποίο θεωρούν ως βάση των δραστηριοτήτων τους, κάνουν ελκυστικές προσφορές επιδιώκοντας να προσελκύσουν επισκέπτες τόσο από τη Θεσσαλία όσο την από Αθήνα και τη Μακεδονία, απ΄ όπου παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον για τη Σκόπελο, σύμφωνα με τον κ Γ. Γιολδάση πρόεδρο της αναπτυξιακής εταιρίας και δημοτικό σύμβουλο του νησιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024