Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε εκκένωση οδηγούνται ξενοδοχεία της Κούβας εξαιτίας του τυφώνα Ρίτα

Σε εκκένωση οδηγούνται ξενοδοχεία της Κούβας εξαιτίας του τυφώνα Ρίτα

Σε κατάσταση εκκένωσης βρίσκονται από χτες πολλά ξενοδοχεία της Κούβας, και ειδικότερα αυτά που βρίσκονται στο τουριστικό κέντρο Βαραντέρο,εξαιτίας του κινδύνου που προκαλεί στο πέρασμα του ο τυφώνας Ρίτα. Έτσι, […]

Σε κατάσταση εκκένωσης βρίσκονται από χτες πολλά ξενοδοχεία της Κούβας, και ειδικότερα αυτά που βρίσκονται στο τουριστικό κέντρο Βαραντέρο,<...>εξαιτίας του κινδύνου που προκαλεί στο πέρασμα του ο τυφώνας Ρίτα. Έτσι, χιλιάδες τουρίστες, που βρίσκονταν εκεί, πραγματοποιώντας τις διακοπές τους έχουν μεταφερθεί σε ασφαλείς τοποθεσίες. Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στη βόρεια πλευρά της Κούβας έχουν ήδη εκκενωθεί.

Όπως ανακοίνωσε το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο της Κούβας “το κέντρο του κυκλώνα Ρίτα απέχει 230 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αβάνας και αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές βροχοπτώσεις στην περιοχή, που στη συνέχεια θα προκαλέσουν πλημμύρες. Από την Αβάνα έχουν ήδη απομακρυνθεί 7.000 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Ωστόσο, ο συνολικός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η Κούβα είναι πολύ μικρότερος από αυτόν για τις ακτές της Φλόριντα, όπου χιλιάδες κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από το Φλόριντας Κις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024