Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιευρυμένα τα θερινά δρομολόγια της Thai Airways

Διευρυμένα τα θερινά δρομολόγια της Thai Airways

Τα νέα θερινά δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας Thai Airways θα είναι πιο διευρυμένα με περισσότερους προορισμούς, αύξηση των πτήσεων, και δρομολόγηση νέων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα, αυξάνονται τα δρομολόγια του εσωτερικού μεταξύ […]

Τα νέα θερινά δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας Thai Airways<.> θα είναι πιο διευρυμένα με<...> περισσότερους προορισμούς, αύξηση των πτήσεων, και δρομολόγηση νέων αεροσκαφών.
Συγκεκριμένα, αυξάνονται τα δρομολόγια του εσωτερικού μεταξύ Μπανγκόκ και Πούκετ από 87 σε 100 εβδομαδιαίως. Όσο για τα διεθνή δρομολόγια, από τις αρχές του Ιουλίου του 2000, ο συνολικός αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων που θα εκτελούνται στα Ευρωπαϊκά δρομολόγια της Thai Airways θα αυξηθεί από 51 σε 53 πτήσεις. Οι δύο εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Αθήνα-Ρώμη και στην αντίθετη κατεύθυνση αναπροσαρμόζονται. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, θα εκτελούνται δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα Μπανγκόκ-Αθήνα-Μπανγκόκ και δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα Μπανγκόκ-Ρώμη-Μπανγκόκ.
Η Thai συνεχίζει τις 19 εβδομαδιαίες πτήσεις της, που εξυπηρετούν την περιοχή της Αυστραλίας-Ασίας, με ορισμένες αλλαγές. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Περθ-Πούκετ-Μπανγκόκ, θα εκτελούνται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από την Μπανγκόκ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και από το Περθ κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Πούκετ-Περθ-Μπανγκόκ θα εκτελούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Θα αναχωρούν από την Μπανγκόκ κάθε Σάββατο και Κυριακή και από Περθ κάθε Κυριακή και Δευτέρα.
Επίσης, εγκαινιάζονται νέες πτήσεις στο δρομολόγιο Μπανγκόκ-Ταϊπέχ-Σεούλ και αντίστροφα, που αντικαθιστούν το δρομολόγιο Πούκετ-Ταϊπέχ-Σεούλ. Στις γραμμές Μπανγκόκ-Καοσιούνγκ-Μπανγκόκ, Μπανγκόκ-Τζακάρτα-Μπανγκόκ, και Μπανγκόκ-Ντενπασάρ-Μπανγκόκ θα δρομολογηθούν Airbus A330-300.
Το δρομολόγιο Μπανγκόκ-Καλκούτα-Μπανγκόκ, Μπανγκόκ-Κολόμπο-Μπανγκόκ και Μπανγκόκ-Ντουμπάι-Μπανγκόκ, θα εκτελείται με Airbus A300-600.
Το δρομολόγιο προς Ινδοκίνα, (Μπανγκόκ-Ντανάνγκ-Μπανγκόκ) θα εκτελείται πλέον κάθε Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο, αντί για Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
Τέλος, η Thai Airways ανακοίνωσε ότι υπέγραψε Μνημόνιο Καλής Θέλησης με την Swissair, για εμπορική συνεργασία στον τομέα της εκτέλεσης πτήσεων με ενιαίο κωδικό.
Μέσω της παραπάνω συμφωνίας η Thai και η Swissair προσφέρουν στα θερινά τους δρομολόγια δεκατέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, από επτά η κάθε μια αεροπορική εταιρία, μεταξύ Μπανγκόκ και Ζυρίχης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024