Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις προς τη Μόσχα συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της η νέα εταιρία Wizz Air

Πτήσεις προς τη Μόσχα συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της η νέα εταιρία Wizz Air

Δρομολόγια προς τη Μόσχα συμπεριέλαβε στο πτητικό της πρόγραμμα η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Wizz Air,που επικεντρώνεται κυρίως στις αγορές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Η συγκεκριμένη εταιρία ξεκίνησε […]

Δρομολόγια προς τη Μόσχα συμπεριέλαβε στο πτητικό της πρόγραμμα η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Wizz Air,<...>που επικεντρώνεται κυρίως στις αγορές της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Η συγκεκριμένη εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του περασμένου Μαΐου, εκτελώντας πτήσεις από την Πολωνία προς τη Βουδαπέστη, το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου, τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Βενετία και το Βερολίνο.

Όσον αφορά τώρα στο νέο της προορισμό, τη Μόσχα, η εταιρία πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2005, την παρθενική της πτήση, μεταφέροντας συνολικά 155 επιβάτες. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως παρόλο ότι τα εισιτήρια για την πρώτη πτήση προς Μόσχα προπωλούνταν εδώ και τρεις μήνες, η πληρότητα του αεροσκάφους προχτές δεν ξεπέρασε το 86%.

Η εταιρία θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο που συνδέει τη Σόφια με τη Βουδαπέστη τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ στόχος της είναι να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων, ώστε να συμπεριλάβει και άλλα βουλγαρικά αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024