Τελευταία νέα

Νέα πρόεδρος στον IAPCO

Πρόσφατα εκλέχθηκε νέα πρόεδρος στη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – International Association of Professional Conference Organisers(IAPCO). Πρόκειται για την κ. Sarah Storie-Pugh, γενική διευθύντρια της εταιρίας Concorde -που διαδέχθηκε […]

Πρόσφατα εκλέχθηκε νέα πρόεδρος στη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – International Association of Professional Conference Organisers<...>(IAPCO<.>). Πρόκειται για την κ. Sarah Storie-Pugh, γενική διευθύντρια της εταιρίας Concorde -που διαδέχθηκε την κ. Carolina G. Sicilia- της οποίας η θητεία θα είναι 2 χρόνια.
Οι εκλογές έγιναν στο Rio de Janeiro και αμέσως μετά η κ. Storie-Pugh δήλωσε ότι είναι πολύ υπερήφανη για την εκλογή της σε μια τόσο σπουδαία θέση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά 'υπάρχουν πολλές ενώσεις για τα συνέδρια, αλλά ο IAPCO είναι ο μόνος που έχει πολύ αυστηρά κριτήρια για τα μέλη του και είναι η μόνη ένωση που παρακολουθεί συνέχεια την πορεία των μελών της με σκοπό να διατηρούνται τα υψηλά του πρότυπα. Κατά την διάρκεια της προεδρίας μου θα εργασθώ σκληρά για να διατηρηθούν οι υψηλοί στόχοι του IAPCO και να ενδυναμωθούν οι σχέσεις της ένωσης με τις ενώσεις των εταιριών που διοργανώνουν συνέδρια με τελικό στόχο την αύξηση των διεθνών συνεδρίων'.
Η γενική συνέλευση επίσης εξέλεξε τα ακόλουθα μέλη του διοικητικού συμβουλίου: Susan Lippmann
Carolina G Sicilia
Vincent van Wulfen
Christer Carlsson
Inge Hanser
Patrizia Buongiorno
Sreco Peterlic
Andre Vietor

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024