Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε προχτές ο Καββαδάς

Την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε προχτές ο Καββαδάς

Την παρουσίαση της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε προχτές, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2005,σε ειδική εκδήλωση ο Περιφερειάρχης, κ. Παναγιώτης Καββαδάς. Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τη […]

Την παρουσίαση της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε προχτές, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2005,<...>σε ειδική εκδήλωση ο Περιφερειάρχης, κ. Παναγιώτης Καββαδάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε τη σημασία ύπαρξης μιας τέτοιας εταιρίας, υπογραμμίζοντας ότι “η νεοσύστατη αυτή εταιρία έρχεται να συντονίσει κατά τρόπο αποτελεσματικό και κερδοφόρο τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι δραστηριοποιούμενοι φορείς στον ευαίσθητο, όσο και σημαντικό για την περιοχή τομέα του Τουρισμού, για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των παρεχομένων υπηρεσιών στην Δυτική Ελλάδα.

Τέλος, όσον αφορά στη φετινή τουριστική κίνηση της Περιφέρειας, ο κ. Καββαδάς στα πλαίσια της εκδήλωσης ανέφερε ότι αυξήθηκε κατά 48,6%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024