Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΞεκίνησε να λειτουργεί το νέο και εντελώς ανανεωμένο Travel for All

Ξεκίνησε να λειτουργεί το νέο και εντελώς ανανεωμένο Travel for All

Από χθες, 28 Σεπτέμβρη 2005, λειτουργεί το νέο, ανανεωμένο portal, www.travelforall.gr. Το καταξιωμένο `παιδί` της Travel Media Applications, που εδώ και 6 χρόνια προβάλλει ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα και εξωτερικό, από διάφορα γραφεία αλλά και ξενοδοχεία σε…

Από χθες, 28 Σεπτέμβρη 2005, λειτουργεί το νέο, ανανεωμένο portal, www.travelforall.gr. Το καταξιωμένο `παιδί` της<...>Travel Media Applications, που εδώ και 6 χρόνια προβάλλει ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα και εξωτερικό, από διάφορα γραφεία αλλά και ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, έχει, πλέον, νέα εμφάνιση, εμπλουτισμένο υλικό και πολλές ταξιδιωτικές προτάσεις, για όσους το ταξίδι αποτελεί κάτι περισσότερο από απλή μετακίνηση.

Στις σελίδες του ο χρήστης μπορεί να βρει, εκτός από ταξιδιωτικά πακέτα και καταλύματα, παρουσιάσεις προορισμών, προσφορές τουριστικών εταιριών, ειδήσεις που αφορούν στο χώρο του τουρισμού, χρήσιμες συμβουλές για ταξιδιώτες, πληροφορίες για τον καιρό σε όλες τις χώρες του κόσμου, μετατροπέα νομισμάτων, μετατροπέα μονάδων μέτρησης, αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων, καθώς και πολλές άλλες ταξιδιωτικές πληροφορίες, που στοχεύουν στην πληρέστερη ενημέρωση κάθε ταξιδιώτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024