Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
30.000 Ισραηλινοί στο Σινά

Ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Αίγυπτο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Οκτώβριος 2005, 00:00

Οι φόβοι για απαγωγές και επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις, οδήγησαν το Ισραήλ στην έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας που καλεί τους περίπου 2.500 τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην χερσόνησο του Σινά, να...

Οι φόβοι για απαγωγές και επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις, οδήγησαν το Ισραήλ στην έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας που καλεί τους<...>

περίπου 2.500 τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην χερσόνησο του Σινά, να εγκαταλείψουν την περιοχή άμεσα.

“Καλούμε όλους τους ισραηλινούς πολίτες που βρίσκονται στο Σινά να απομακρυνθούν αμέσως από την περιοχή και όσους σχεδιάζουν να μεταβούν εκεί με την ευκαιρία των εβραϊκών εορτών, να μην το κάνουν”, προειδοποίησε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Ντάνι Αρντίτι, μιλώντας στο στρατιωτικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Κατά τον αξιωματούχο, οι Ισραηλινοί που τυχόν αρπαχθούν, θα οδηγηθούν στη Λωρίδα της Γάζας από την οποία έχει αποχωρήσει το Ισραήλ για να χρησιμοποιηθούν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση παλαιστινίων κρατουμένων στο Ισραήλ.

Σχεδόν 30.000 Ισραηλινοί αναμένονται στο Σινά με την ευκαιρία των εορτασμών του νέου εβραϊκού έτους, από τη Δευτέρα το βράδυ και άλλης θρησκευτικής εορτής στο τέλος του μήνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top