Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤις δυνατότητες των ταξιδιωτικών κόμβων δεν εκμεταλλεύονται οι business travelers των ΜΜΕ

Τις δυνατότητες των ταξιδιωτικών κόμβων δεν εκμεταλλεύονται οι business travelers των ΜΜΕ

Την παρατήρηση ότι αν και οι business travelers των ΜΜΕ (Μικρο – Μεσαίων Επιχειρήσεων) χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ τους ταξιδιωτικούς κόμβους για να κλείσουν τα ταξίδια τους, ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχουν ή καλύτερα…

Την παρατήρηση ότι αν και οι business travelers των ΜΜΕ (Μικρο – Μεσαίων Επιχειρήσεων) χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ τους ταξιδιωτικούς κόμβους<...>για να κλείσουν τα ταξίδια τους, ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχουν ή καλύτερα δεν γνωρίζουν πολλά για αυτές, έκανε σε πρόσφατη ανακοίνωση της η American Small Business Travelers Alliance – ASBTA.

Η ASBTA είναι μια εθνική, μη κερδοφόρα ένωση, που παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες και λειτουργίες σε ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. “Είναι ευρέως αποδεκτό ανάμεσα στην κοινότητα των μικρών επιχειρηματιών ότι με το να κλείνεις επαγγελματικά ταξίδια ηλεκτρονικά εξοικονομείς χρόνο και χρήμα, αλλά εκεί τελειώνουν και οι προσδοκίες των επαγγελματιών ταξιδιωτών μικρών επιχειρήσεων” σχολιάζει ο πρόεδρος της ASBTA, κ. Chuck Sharp. “Στην πραγματικότητα” προσθέτει “οι καλοί ταξιδιωτικοί κόμβοι προσφέρουν επιπρόσθετα και μια ευρεία γκάμα άλλων υπηρεσιών και λειτουργιών”.

Για παράδειγμα, αναφέρει το εξής: “Πέρα από τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει η εταιρία American Airlines στα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας της, προσφέρει στους πελάτες – χρήστες της και άλλες υπηρεσίες, όπως πληροφορίες για τη πτήση, δυνατότητα πραγματοποίησης check-in 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα, αλλά και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και κράτησης δωματίου σε κάποιο ξενοδοχείο, κατόπιν ειδικών συνεργασιών που έχει η American Airlines με ορισμένες εταιρίες”.

“Στόχος μας”, καταλήγει ο κ. Sharp είναι “να ενημερώσουμε τους business travelers των ΜΜΕ για τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν τα ταξιδιωτικά sites και πιθανόν αγνοούν σήμερα, ώστε τα ταξίδια τους να γίνουν πιο οικονομικά και πιο παραγωγικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024