Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
American Small Business Travelers Alliance - ASBTA

Τις δυνατότητες των ταξιδιωτικών κόμβων δεν εκμεταλλεύονται οι business travelers των ΜΜΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Οκτώβριος 2005, 00:00

Την παρατήρηση ότι αν και οι business travelers των ΜΜΕ (Μικρο - Μεσαίων Επιχειρήσεων) χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ τους ταξιδιωτικούς κόμβους για να κλείσουν τα ταξίδια τους, ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχουν ή καλύτερα...

Την παρατήρηση ότι αν και οι business travelers των ΜΜΕ (Μικρο - Μεσαίων Επιχειρήσεων) χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ τους ταξιδιωτικούς κόμβους<...>

για να κλείσουν τα ταξίδια τους, ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχουν ή καλύτερα δεν γνωρίζουν πολλά για αυτές, έκανε σε πρόσφατη ανακοίνωση της η American Small Business Travelers Alliance - ASBTA.

Η ASBTA είναι μια εθνική, μη κερδοφόρα ένωση, που παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες και λειτουργίες σε ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. “Είναι ευρέως αποδεκτό ανάμεσα στην κοινότητα των μικρών επιχειρηματιών ότι με το να κλείνεις επαγγελματικά ταξίδια ηλεκτρονικά εξοικονομείς χρόνο και χρήμα, αλλά εκεί τελειώνουν και οι προσδοκίες των επαγγελματιών ταξιδιωτών μικρών επιχειρήσεων” σχολιάζει ο πρόεδρος της ASBTA, κ. Chuck Sharp. “Στην πραγματικότητα” προσθέτει “οι καλοί ταξιδιωτικοί κόμβοι προσφέρουν επιπρόσθετα και μια ευρεία γκάμα άλλων υπηρεσιών και λειτουργιών”.

Για παράδειγμα, αναφέρει το εξής: “Πέρα από τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει η εταιρία American Airlines στα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας της, προσφέρει στους πελάτες - χρήστες της και άλλες υπηρεσίες, όπως πληροφορίες για τη πτήση, δυνατότητα πραγματοποίησης check-in 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα, αλλά και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και κράτησης δωματίου σε κάποιο ξενοδοχείο, κατόπιν ειδικών συνεργασιών που έχει η American Airlines με ορισμένες εταιρίες”.

“Στόχος μας”, καταλήγει ο κ. Sharp είναι “να ενημερώσουμε τους business travelers των ΜΜΕ για τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν τα ταξιδιωτικά sites και πιθανόν αγνοούν σήμερα, ώστε τα ταξίδια τους να γίνουν πιο οικονομικά και πιο παραγωγικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top