Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Οκτώβριος 2005, 00:00

Προειδοποίηση για τρομοκρατικό χτύπημα εντός των προσεχών ημερών έλαβε την περασμένη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2005, η διοίκηση<...>

του μετρό της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να γεννηθούν και πάλι αισθήματα φόβου και ανησυχίας, τόσο στη διοίκηση, όσο και στο επιβατικό κοινό, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία διαχείρισης του μετρό της πόλης, “υπάρχουν αδιευκρίνιστες απειλές εναντίον του δικτύου”. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κ. Μάικλ Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι “το FBI μας ενημέρωσε για μια συγκεκριμένη απειλή που αφορά το δίκτυο του μετρό”. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι υπάρχει αξιόπιστη πληροφορία, που κάνει λόγο για απειλή επίθεσης στον υπόγειο σιδηρόδρομο τις επόμενες ημέρες”.

“Μολονότι η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε πλήρως, προκάλεσε αρκετή ανησυχία ώστε να ενισχύσουμε την ασφάλεια στο μετρό και να ενημερώσουμε το κοινό για αυτήν την απειλή”, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, καλώντας τους επιβάτες να προσπαθήσουν να μην έχουν μαζί τους σακίδια ή καροτσάκια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top