Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα πρόεδρος στην FITUR

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Απρίλιος 2000, 00:00

Νέα πρόεδρος ανέλαβε την τουριστική έκθεση της Ισπανίας FITUR<.>, της οποίας η 21η διοργάνωση θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο Juan Carlos I από την<...>

31η Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2001. Η νέα πρόεδρος, κ. Ana Larranaga εργάζεται στην εταιρία IFEMA, την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης από το 1990 και ήταν υπεύθυνη πέντε άλλων εκθέσεων.
Η κ. Larranaga θα συνδυάσει την διοίκηση της FITUR με δύο άλλα γεγονότα που διοργανώνονται από την IFEMA, το Feriarte και το Almoneda, των οποίων ήταν υπεύθυνη.
Η κ. Yolanda Aguilar που ήταν υπεύθυνη της FITUR από τον Φεβρουάριο του 1996 θα είναι υπεύθυνη για ορισμένα νέα εκθεσιακά σχέδια της εταιρίας και συνεχίσει να διοικεί την SICUR, την CLIMATIZACION, την COGENERACION, και την PIEDRA, όπως και την Madrid Food Week.
Αυτή η αλλαγή στην διοίκηση της έκθεσης έγινε στα πλαίσια της επέκτασης των εγκαταστάσεων της που ανέλαβε να κάνει η Feria de Madrid σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση. Αυτό το σχέδιο αντιπροσωπεύει 50% αύξηση της έκτασης της έκθεσης και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2001.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top