Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Goldair Handling στα Σπάτα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Απρίλιος 2000, 00:00

Την πρώτη φάση ανάπτυξη της ολοκλήρωσε η Goldair<.> Handling καθώς με βάση τον σχετικό διαγωνισμό, επιλέχθηκε<...>

σαν ένας από τους τρεις φορείς επίγειας εξυπηρέτησης για τις υπηρεσίες πίστας-αποσκευών και εμπορευμάτων στον Διεθνή Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα.
Η Goldair Handling με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης, έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να είναι έτοιμη όχι μόνο κατά την επίσημη έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου που θα αρχίσουν τον Οκτώβριο του 2000.
Η Goldair Handling αποτελεί την πρώτη εταιρία παροχής επίγειας εξυπηρέτησης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα αλλά και μεταξύ των πρώτων που δραστηριοποιήθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατ' εφαρμογή του νέου πλαισίου απελευθέρωσης των αερομεταφορών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Η δεύτερη φάση αναπτυξιακού σχεδιασμού για την εταιρία περιλαμβάνει την επέκταση της στον χώρο του handling σε αεροδρόμια του εσωτερικού και εξωτερικού.
Οι υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αποτελούν καθοριστικό σημείο λειτουργίας του αεροδρομίου και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται προς τις αεροπορικές εταιρίες και τους διακινούμενους επιβάτες επηρεάζοντας καίρια στην συνολική αποδοτικότητα και ποιότητα υπηρεσιών του αεροδρομίου.
Η Goldair Handling έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε επενδύσεις 5 δισ. δραχμών τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε τεχνογνωσία, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά σήμερα τα 500 άτομα καλύπτοντας τις ανάγκες κυρίως της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, και του Ηρακλείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top