Τελευταία νέα

Η Goldair Handling στα Σπάτα

Την πρώτη φάση ανάπτυξη της ολοκλήρωσε η Goldair Handling καθώς με βάση τον σχετικό διαγωνισμό, επιλέχθηκε σαν ένας από τους τρεις φορείς επίγειας εξυπηρέτησης για τις υπηρεσίες πίστας-αποσκευών και εμπορευμάτων […]

Την πρώτη φάση ανάπτυξη της ολοκλήρωσε η Goldair<.> Handling καθώς με βάση τον σχετικό διαγωνισμό, επιλέχθηκε<...> σαν ένας από τους τρεις φορείς επίγειας εξυπηρέτησης για τις υπηρεσίες πίστας-αποσκευών και εμπορευμάτων στον Διεθνή Αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα.
Η Goldair Handling με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης, έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να είναι έτοιμη όχι μόνο κατά την επίσημη έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου που θα αρχίσουν τον Οκτώβριο του 2000.
Η Goldair Handling αποτελεί την πρώτη εταιρία παροχής επίγειας εξυπηρέτησης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα αλλά και μεταξύ των πρώτων που δραστηριοποιήθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατ' εφαρμογή του νέου πλαισίου απελευθέρωσης των αερομεταφορών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Η δεύτερη φάση αναπτυξιακού σχεδιασμού για την εταιρία περιλαμβάνει την επέκταση της στον χώρο του handling σε αεροδρόμια του εσωτερικού και εξωτερικού.
Οι υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αποτελούν καθοριστικό σημείο λειτουργίας του αεροδρομίου και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται προς τις αεροπορικές εταιρίες και τους διακινούμενους επιβάτες επηρεάζοντας καίρια στην συνολική αποδοτικότητα και ποιότητα υπηρεσιών του αεροδρομίου.
Η Goldair Handling έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε επενδύσεις 5 δισ. δραχμών τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε τεχνογνωσία, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά σήμερα τα 500 άτομα καλύπτοντας τις ανάγκες κυρίως της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, και του Ηρακλείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024