Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΦάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο της Πράγας

Φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο της Πράγας

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε μια από τις αίθουσες του διεθνούς αεροδρομίου της Τσεχίας `Ρουζιν Πράγα`χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, ήταν η αιτία που κράτησε την […]

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε μια από τις αίθουσες του διεθνούς αεροδρομίου της Τσεχίας `Ρουζιν Πράγα`<...>χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, ήταν η αιτία που κράτησε την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, το αεροδρόμιο κλειστό για μερικές ώρες, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του αεροδρομίου, κ. `Αννα Κοβαρίκοβα, “καμία από τις προγραμματισμένες στο εν λόγω χρονικό διάστημα (μερικές ώρες) συνολικώς 50 πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκε”.

Οι αστυνομικές αρχές, αφού έλεγξαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους του διεθνούς αεροδρομίου της Πράγας και δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο, έκαναν πλέον λόγο για φάρσα. Το αεροδρόμιο, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων από τις αρχές ασφαλείας επαναλειτούργησε, αν και σημειώθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024