Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέος διευθυντής στο κυπριακό γραφείο Zeus Travel

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2000, 00:00

Το συγκρότημα εταιριών Zeus Travel<.> που εδρεύει στη Λεμεσό Κύπρου, και διαθέτει γραφεία σ΄ όλες τις πόλεις της Κύπρου και στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωσε ότι<...>

στα πλαίσια ενίσχυσης του διευθυντικού προσωπικού για υλοποίηση του φιλόδοξου στρατηγικού του σχεδίου, ο κ. Αντώνης Α. Θεοδωρίδης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, και ειδικότερα Travel Outgoing και Business Development Manager από την 1η Απριλίου 2000 .
Από τη νέα του θέση ο κ. Θεοδωρίδης θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση της εταιρίας καθώς και την ενίσχυση του Corporate and Business Travel, των προγραμμάτων εξερχόμενου τουρισμού της εταιρίας προς την Ελλάδα, Κούβα, Τζαμάικα και Δομινικανή Δημοκρατία καθώς και τα νέα προϊόντα που η εταιρία αντιπροσωπεύει όπως τη διεθνή εταιρία κρουαζιέρων P&O Cruises και την εταιρία Sunsail που εξειδικεύεται σε διακοπές με κότερα σε όλο τον κόσμο.
Ο κ. Θεοδωρίδης έχει εργασθεί ως διευθυντικό στέλεχος κατά τα τελευταία 15 χρόνια στις εταιρίες Cyprus Trade and Tours, R.A. Travelmasters Tours, και Amathus Navigation Co ltd.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top