Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΝέος διευθυντής στο κυπριακό γραφείο Zeus Travel

Νέος διευθυντής στο κυπριακό γραφείο Zeus Travel

Το συγκρότημα εταιριών Zeus Travel που εδρεύει στη Λεμεσό Κύπρου, και διαθέτει γραφεία σ΄ όλες τις πόλεις της Κύπρου και στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια ενίσχυσης του διευθυντικού […]

Το συγκρότημα εταιριών Zeus Travel<.> που εδρεύει στη Λεμεσό Κύπρου, και διαθέτει γραφεία σ΄ όλες τις πόλεις της Κύπρου και στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανακοίνωσε ότι<...> στα πλαίσια ενίσχυσης του διευθυντικού προσωπικού για υλοποίηση του φιλόδοξου στρατηγικού του σχεδίου, ο κ. Αντώνης Α. Θεοδωρίδης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, και ειδικότερα Travel Outgoing και Business Development Manager από την 1η Απριλίου 2000 .
Από τη νέα του θέση ο κ. Θεοδωρίδης θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση της εταιρίας καθώς και την ενίσχυση του Corporate and Business Travel, των προγραμμάτων εξερχόμενου τουρισμού της εταιρίας προς την Ελλάδα, Κούβα, Τζαμάικα και Δομινικανή Δημοκρατία καθώς και τα νέα προϊόντα που η εταιρία αντιπροσωπεύει όπως τη διεθνή εταιρία κρουαζιέρων P&O Cruises και την εταιρία Sunsail που εξειδικεύεται σε διακοπές με κότερα σε όλο τον κόσμο.
Ο κ. Θεοδωρίδης έχει εργασθεί ως διευθυντικό στέλεχος κατά τα τελευταία 15 χρόνια στις εταιρίες Cyprus Trade and Tours, R.A. Travelmasters Tours, και Amathus Navigation Co ltd.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024