Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈντονο το ενδιαφέρον Βουλγαρίας και Βιετνάμ για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας στον τουρισμό

Έντονο το ενδιαφέρον Βουλγαρίας και Βιετνάμ για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας στον τουρισμό

Έντονο ενδιαφέρον για την υπογραφή συμφωνιών οικονομικής συνεργασίας και ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, εκδήλωσαν πρόσφατα,στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Σεργκέι Στανίσεφ και η αντιπρόεδρος του […]

Έντονο ενδιαφέρον για την υπογραφή συμφωνιών οικονομικής συνεργασίας και ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, εκδήλωσαν πρόσφατα,<...>στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Σεργκέι Στανίσεφ και η αντιπρόεδρος του Βιετνάμ, κ. Truong My Hoa.

Στην ομιλία του, ο κ. Στανίσεφ έδωσε έμφαση στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών, υπενθυμίζοντας το γεγονός ότι φοιτητές από πανεπιστήμια του Βιετνάμ παίρνουν τα πτυχία τους στη Βουλγαρία, καθώς και ότι πολλοί Βούλγαροι ειδικοί έχουν εργαστεί στο Βιετνάμ. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι αυτό ακριβώς το `κεφάλαιο` μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμώσει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

“Η Βουλγαρία”, ανέφερε μεταξύ άλλων, “εκτιμά το ρόλο του Βιετνάμ ως παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού”, ενώ όπως τόνισε “η χώρα είναι έτοιμη να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Βιετνάμ για το ηγετικό Σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και για μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η αντιπρόεδρος του Βιετνάμ απηύθυνε πρόσκληση – εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας, κ. Phan Van Khai – στον κ. Στανίσεφ να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ, την οποία και ο τελευταίος αποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024