Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚινέζοι σκιέρ στο στόχαστρο της Γαλλικής Κυβέρνησης για την ενίσχυση του τουρισμού

Κινέζοι σκιέρ στο στόχαστρο της Γαλλικής Κυβέρνησης για την ενίσχυση του τουρισμού

Όλο και μεγαλύτερη αξία φαίνεται να αποκτά η αγορά Κινέζων σκιέρ για τη Γαλλική Κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να ανακαλύψεινέους και αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης τους, ώστε να ενισχύσει την τουριστική […]

Όλο και μεγαλύτερη αξία φαίνεται να αποκτά η αγορά Κινέζων σκιέρ για τη Γαλλική Κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει<...>νέους και αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης τους, ώστε να ενισχύσει την τουριστική της κίνηση.

Όπως αναφέρουν μάλιστα Γάλλοι tour operators, η αγορά των Κινέζων σκιέρ είναι γρήγορα αναπτυσσόμενη και συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια τη παγκόσμια προσοχή. Την περσινή μάλιστα χρονιά επισκέφτηκαν τη χώρα της Γαλλίας περίπου 2 εκατ. Κινέζοι σκιέρ, ενώ ο αριθμός αυτός εκτιμάται πως θα εμφανίσει φέτος αύξηση της τάξης του 20% – 30%. Παρόλα αυτά, να σημειωθεί ότι εκτός από τη Γαλλία, οι Κινέζοι που ασχολούνται με το σκι, προτιμούν εξίσου για διακοπές περιοχές της Ιαπωνίας, της Κορέας, όπως και της Ελβετίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι tour operators, οι Γαλλικές `Αλπεις φαντάζουν σαν παράδεισος για τους σκιέρ. Εξαιτίας του μεγάλου υψόμετρου, η περίοδος για σκι στις `Αλπεις είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι σε άλλες περιοχές. “Αναμένουμε Κινέζους τουρίστες από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο” ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Τουρισμού της Γαλλικής περιοχής Megeve, κ. Adrien Duvillard.

Οι Κινέζοι τουρίστες μπορούν ακόμη να εγγραφούν σε Γαλλικές σχολές εκμάθησης σκι. “Οι εκπαιδευτές είναι έμπειροι και ικανοί να μάθουν στους εκπαιδευόμενους γρήγορα το άθλημα” σημείωσε η Διευθύντρια Τουρισμού της περιοχής Meribel, κ. Marie Choffel.

“Από πέρσι, που επετράπη στους Κινέζους τουρίστες να επισκέπτονται χώρες της Ευρώπης, διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι Κινέζοι σκιέρ επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα τη Γαλλία” υπογράμμισε ο Διευθυντής Τουρισμού της περιοχής Alpe d`huez, κ. Jean-Louis Leger-Mattei.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024